2777
2789
عنوان

بگم یا نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست

به نظرم به روی خودتم نیار چون فکر میکنن نگاهتون به پول اوناست و همش توقع داری ازشون من یه بار اینکارو کردم پشیمون شدم فایده که نداشت هیچی احساس حقارت هم کردم دیگه هم هیچ انتظاری ندارم ازشون فقط امیدم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرم نگفتم که مادرشوهرم  واسه پدرش گوشی گرفته اگه بگم بگم مثلا چرا مامانت اینقدر به خانوادش کمک میکنه ولی تو که پسرشی نه میاد توجیه میکنه نمیدونم چجوری بهش بفهمونم

نه خب پول خودشه دوست داشته باهاش برای پدر پیرش گوشی بخره دل پیرمردو شاد کنه

همین که هر ماه داره نصف قسطتونو میده اگه جمع بزنی خب در مجموع مبلغ زیادی میشه

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
چقدم ناشكر بوديم نفرينش دامنمونو گرفت لامصب😂😂

وااای آرههه کاندید شد واسه ریاست ج.م.ه.و.ر.ی بعد بهش خندیدیم نفرینمون کرد 😂😂😂

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
به شوهرم نگفتم که مادرشوهرم  واسه پدرش گوشی گرفته اگه بگم بگم مثلا چرا مامانت اینقدر به خانوادش ...

خو يه لحظه خودتو جاي اون بذار تو اولويتت باباته ك پيره شايد لازمم داشته باشه يا پسرت

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

به شوهرم نگفتم که مادرشوهرم  واسه پدرش گوشی گرفته اگه بگم بگم مثلا چرا مامانت اینقدر به خانوادش ...

من به شوهرم گفتم خودشم قبول داشت گفت میدونم ولی چیکار میتونم بکنم؟  برم دعوا کنم باهاشون؟ درسته؟

دیدم راست میگه کلا دیگه حساس نیستم و برام اهمیت نداره همیشه از خدا میخوام کمکمون کنه توکلم به اونه

نه خب پول خودشه دوست داشته باهاش برای پدر پیرش گوشی بخره دل پیرمردو شاد کنه همین که هر ماه داره نصف ...

اخه داریم با ماهی سیصد بخدا شایدم کمتر زندگی میکنیم چرا پسرش واجب نیست اخه فقط ی گوشی نیست لباس شویی نمیدونم پرده خیلی کمکشون میکنه به خاهرش 

من به شوهرم گفتم خودشم قبول داشت گفت میدونم ولی چیکار میتونم بکنم؟  برم دعوا کنم باهاشون؟ درسته ...

اخه زور این دارخ که من بگمم توجیه میکنه و میگه نه خیلی خوبن الن بلن کمکون زیاد میکنه فلان کار کرده نکرده

شما اصلا مطرح نکنین و به شوهرتونم نگین که اگه بگین چه بدن چه ندن هم خودتو کوچیک کردی هم به ایشون اجازه دادی بعدا دخالت کنن و منت بزارن و توقع بیجا

میتونین همین گوشی خریدن یا هدیه تولدو به صورت حرف تو حرف به همسرتون منتقل کنین و ایشون حساب کار دستش بیاد ولی شما اصلا دخیل نشین که حتی اگه کمکی کردن یعنی شما درجریان نیستسن که توقعی پیش بیاد

شاید اوناهم همین کارارو برا مادرشوهرتون میکنن و ایشون جبران میکنن یا هرچیز دیگه ای در هر صورت پول خودشونه