2777
2789
عنوان

فردا صبح باید برم بیمارستان واسه زایمان😞

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 35 پست

عزیزم واسه خودت و نی نی گلت صلوات فرستادم توام وقت زایمانت همه ی ماها رو دعا کن چون دعات اون لحظه براورده میشه🌹🌹🌹

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای،سلامتی خودمو بچه تونستین یه صلوات بفرستین

عزیزم انشاالله که زایمانت راحت باشه ونی نی سالم بیادبغلت خدا خودش کمک میکنه اصلا نترس 🌹😍میشه ازت بخام برا منم دعا کنی تا منم حامله بشم وبالاخره انتظارم تموم بشه 😔

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹

من هفته ی چهلم کامل که شد صبح ساعت هفت دیدم کیسه ی آبم پاره شد و اندازه ی یه لیتر شایدم بیشتر آب ازم ریخت اما درد نداشتم رفتم بیمارستان ساعت ده صبح بستری شدم و با آمپول فشار درد ام از ساعت دو بعد از ظهر شروع شد و تا هشت ب اوج خودش رسید و ده شبم زایمان کردم 

دکتر بهم گفته پنج و نیم  تو الان موقعیت من زیاده

بیمارستان خصوصی یادولتی؟؟

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
عزیزم واسه خودت و نی نی گلت صلوات فرستادم توام وقت زایمانت همه ی ماها رو دعا کن چون دعات اون لحظه بر ...

حتما همین کارو میکنم عزیزم .همینطور که خدا انتظار منو واسه مادرشدن بعد یکسال تموم کرد . مطمعن باش جواب شمارو هم میده

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

واي خوش به حالت به به 

از امروز و فردا خوب خوب استفاده كن 

ديگه اخرين روز دوتايي بودنتونه 

فردا هم كه بهترين حس دنيارو تجربه ميكني 

انشالله به سلامتي با دل خوش 😘😁بغل بگيري بوش كني

من هفته ی چهلم کامل که شد صبح ساعت هفت دیدم کیسه ی آبم پاره شد و اندازه ی یه لیتر شایدم بیشتر آب ازم ...

امپولو که زدن چقد بعدش درداتون شروع شد؟ یعنی ممکنه با امپولم دردام شروع نشه؟

واي خوش به حالت به به  از امروز و فردا خوب خوب استفاده كن  ديگه اخرين روز دوتايي بودنتون ...

مرسی عزیزم . ان شاالله شما هم بسلامتی زایمان کنین