2777
2789
عنوان

گوشی بعدازمرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 67 پست

من چیز پنهونی ندارم الانم رمز گوشیمو همه دارن ولی اینجور مواقع دور از جون این جمع هیچ کس دلش نمیاد به گوشی یه مرده دست بزنه چون همش به یادش میفتن 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کلا وسایل شخصی ام دوست ندارم کسی دست بزنه نمیدونم چرا .مثلا یه سری روزمره نویسی دارم توگوشی ام که دوست ندارم کسی بخونه ولی بین همه اون دوستمون که گفت حساب شخصی بانکی مخفی دارم خیلی باحال بود🤣

من رو گوشی حساس نیستم. ولی روزایی که اپیلاسیون کامل کردم و از حمام و آرایشگاه اومدم بیرون از خدا میخ ...

وای منم دقیقا همیشه همینو میگم. 

بعضی وقتا میگم وای اگه به وقت که زیر مایو ببخشید ببخشید ببخشید تمیز نباشه یا پری باشم موقع مردن اون وقت چجوری میشورن منو؟؟؟😓😓😐😐😐 

به نامزدم گفتم اگر اجازه دادن خودت منو بشوری.😉😊☺️😳 

وای منم دقیقا همیشه همینو میگم.  بعضی وقتا میگم وای اگه به وقت که زیر مایو ببخشید ببخشید ببخشی ...

جرات ندارم پیش شوهرم از مردن خودم حرف بزنم خفم میکنه 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
جرات ندارم پیش شوهرم از مردن خودم حرف بزنم خفم میکنه 

آره نامزد منم همیشه دعوا میکنه باهام بعد گریه میکنه. 😓 

نمیدونم چرا بعضی وقتا با اینحرفام خون به جیگرش میکنم.😥😥.

گوشی شوهرم یه مدت دست من بود ایمیل خودمو وارد کردم بعد ک گوشی دستم رسید دیگه گوشیو دادم ب خودش ایمیلم پاک نکردم هیچ همون ایمیلو وارد گوشی خودم کردم....حالا هر چی تو اینترنت سرچ میکردم تو گوشی شوهرم هم میرفت تاریخچه وای چ چیزایی ک سرچ نکرده بودم

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
آره نامزد منم همیشه دعوا میکنه باهام بعد گریه میکنه. 😓  نمیدونم چرا بعضی وقتا با اینحرفام خون ...

از عشقه