2777
2789
عنوان

مانتو عربی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 44 پست
من دو تا مانتو بلند دارم یکیش عربیه خیلی دوستش دارم تو تن خیلی قشنگه

زهرا جان شما مدلهاي عربي را ميشناسين ؟ من عكس بزارم ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 74 کیلوام 

اگه جمو جور هستی،،،،،،آره بهت میاد،،،چون قدت بلنده،،،کفش تخت خیلی شیک میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من یکی از قشم خریدم خیلی دوسش میدارم اما وقتی میپوشم خیلی خانومانه میشه تیپم زیاد عادت ندارم😁 😐

اگه ماهی یه بار بپوشمش . با شالش سته ، باکفش پاشنه بلند مشکی و کیف مشکی کوچولو با بند نازک . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تو مشهد میدونید کجا داره از این مانتو عربی ها؟؟

دوستم از ایثار خرید اما میگف مدلاش همه نگین داربوده .  اگه نگین دارمیپسندی برو حتما یه چیزی انتخاب میکنی . من ساده میپسندم .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تو مشهد میدونید کجا داره از این مانتو عربی ها؟؟

الماس شرق میدونم داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔