2777
2789
عنوان

مادرشوهر😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 52 پست

همیشه خودت رو طوری بگیر که ازت اجازه بگیرن 

من الان مادرشوهرم بخوادبه بچم خوراکی بده میگه میخوره خوبه بهش بدم چه برسه برداره ببرش جایی حتی همیشه به شوخی میگه بهتون نمیدمش برین پیشم باشه 

منم میگم نه بدون من طاقت نمیاره بچم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من چی بگم خواهر هنوز یکماه هم نیست باردارشدم.خانواده شوهرم میگن حق نداری توواسش اسم انتخاب کنی وتربی ...

وااا جدی شوهرت چی میگه

جاری داری اون چجوربوده

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
من چی بگم خواهر هنوز یکماه هم نیست باردارشدم.خانواده شوهرم میگن حق نداری توواسش اسم انتخاب کنی وتربی ...

تورو خدا جواب اینجور ادمارو بدین که پررو نشن

شیر با دیدن ترس تو درنده تر میشود...
وااا جدی شوهرت چی میگه جاری داری اون چجوربوده

جاریم تازه20روزه عروسی کرده.پدرشونو درآوردهمثل نوکرباهاشون رفتارمیکنه.ولی خیلی میخوانش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
جاریم تازه20روزه عروسی کرده.پدرشونو درآوردهمثل نوکرباهاشون رفتارمیکنه.ولی خیلی میخوانش

جدی چجوره رفتارش

با شما چجور رفتارمیکنن

خواهرشوهر هم داری اونا چطورن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
تورو خدا جواب اینجور ادمارو بدین که پررو نشن

هرچی جوابشونو میدم فایده نداره.به شوهرم میگن زنت حق نداره به توبگه چیزسنگین بلندکنی خودش بلندکنه.شوهرمم گفت به شماهیچ ربطی نداره اون بچه منو داره نگه میداره تووجودش.شمایعنی اینقدر پست هستین که میخواین بچش بیافته

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
یه جوری میگید بررردنشششش انگار دورارجون بچه میخان ببرن چیکارش کنن یا دزدیدنش بابا خب نوشونه دوس دارن ...

بله اگه اجازه بگیرن از مامانش.ولی وقتی مامانشو به هیچم حساب نمیکنن و اجازه نمیگیرن حق داره ناراحت بشه.من کاملا درکش میکنم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
هرچی جوابشونو میدم فایده نداره.به شوهرم میگن زنت حق نداره به توبگه چیزسنگین بلندکنی خودش بلندکنه.شوه ...

واااای اینجور آدما چرا نسلشون کنده نمیشه خداااااا شوهرم بخواد خوب باشه این انترا نمیزارن

شیر با دیدن ترس تو درنده تر میشود...
جدی چجوره رفتارش با شما چجور رفتارمیکنن خواهرشوهر هم داری اونا چطورن

بامن که اصلا نمیسازه.متولد80.خیلی بی احترامی میکنه.مثلا انتظارداره من برم جلوپاش زانوبزنم سلام کنم.

3تاخواهرشوهردارم به جزکوچیکه بقیه شون اخلاقشون بده بامن.بزرگه3بارسقط کرده.دومی هنوزازدواج نکرده خیلی اذیتم میکنه مثلا میرم خونشون حالامیفهمه من خیلی حساس ترازقبله اوضاعم میشینه جلوم مثلا لواشک میخوره یه تعارف هم نمیکنه.دلم میسوزه واسه این بچه که قراره بیاد بین یه مشت عجوزه

اونوقت هیچی نمیگی بهشون 

هرچی میگم فایده نداره.بادعوا باروی خوش انگاربادیواردارم حرف میزنم

واااای اینجور آدما چرا نسلشون کنده نمیشه خداااااا شوهرم بخواد خوب باشه این انترا نمیزارن

اینا بااینکه منوشوهرم بزرگه هستیم یعنی پسروعروس بزرگ هنوزانتظارجدایی مارو دارن.ومیخواستن اون برادرشوهرم زودتربچه داربشه وخواهرشوهربزرگه م.من نمیدونم چه فرقی داره مااول یااونااول بچه داربشن.مهم سالم بودنه