negim مدیر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2371 عنوان دوبارهiui | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 18 پست سلام بچه ها. دوباره اومدم iui. واسم دعاکنین این دفه دست خالی برنگردم. ۱۴ روز دیگه آز منم مثبت شه. اگه خدایی نکرده این دفه هم نشه باید ivf کنم.مامانای سایت که تو دلی دارین و همه دوستان نی نی سایتی واسم دعا کنین.ممنونم کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها.... 1397/06/26 | 08:51 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2989 الهی شکر که مامان شدی واسه منم دعا کن. نه وزنم با قدم همخونی داره اضافه وزن ندارم. فقط تیروئید دارم انشالله عزیزم شما هم مامان میشی، فقط لطفا استرس رو از خودت دور کن تا نینی ناز کپلی باشه😍😍😍 بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
negim مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2371 انشالله عزیزم شما هم مامان میشی، فقط لطفا استرس رو از خودت دور کن تا نینی ناز کپلی باشه😍😍😍 چشم حتما سعیمو میکنم. واسم دعاکن ی مشکلی دارم حل بشه دیگه دلیلی واسه استرس ندارم. اگه خدا رحم کنه و نی نی هم بده که خیلی خوشحال میشم. کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2989 چشم حتما سعیمو میکنم. واسم دعاکن ی مشکلی دارم حل بشه دیگه دلیلی واسه استرس ندارم. اگه خدا رحم کنه و ... توکل بخدا درست میشه حتما😊😊😊 بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
negim مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2371 توکل بخدا درست میشه حتما😊😊😊 ممنونم از این همه انرژی مثبتت. ان شاالله نی نی ات سالم ناناز بیاد بغلت و عاقبتش خیر باشه. قدمش هم برای شما خیر باشه کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....