2821
2789
عنوان

دوبارهiui

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 18 پست
الهی شکر که مامان شدی واسه منم دعا کن. نه وزنم با قدم همخونی داره اضافه وزن ندارم. فقط تیروئید دارم

انشالله عزیزم شما هم مامان میشی، فقط لطفا استرس رو از خودت دور کن تا نینی ناز کپلی باشه😍😍😍

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
انشالله عزیزم شما هم مامان میشی، فقط لطفا استرس رو از خودت دور کن تا نینی ناز کپلی باشه😍😍😍

چشم حتما سعیمو میکنم. واسم دعاکن ی مشکلی دارم حل بشه دیگه دلیلی واسه استرس ندارم. اگه خدا رحم کنه و نی نی هم بده که خیلی خوشحال میشم.

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما سعیمو میکنم. واسم دعاکن ی مشکلی دارم حل بشه دیگه دلیلی واسه استرس ندارم. اگه خدا رحم کنه و ...

توکل بخدا درست میشه حتما😊😊😊

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
توکل بخدا درست میشه حتما😊😊😊

ممنونم از این همه انرژی مثبتت. ان شاالله نی نی ات سالم ناناز بیاد بغلت و عاقبتش خیر باشه. قدمش هم برای شما خیر باشه

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
2790
2823
2791
2779
2792