2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاالله گلم امام حسین بهت بده  

ان شالله اگه این ماه باردارنشم دکتر واسم عکس رنگی نوشته ماه دیگه انجام بدم کاش به عکس نرسه از انتظار خسته شدم همن دوستان وفامیلام باردارشدن یا اخراشن یا زایمان کردن جز من کاش خدا به دل شکسته من وشوهرمم یک نگاه میکرد 

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
ان شالله اگه این ماه باردارنشم دکتر واسم عکس رنگی نوشته ماه دیگه انجام بدم کاش به عکس نرسه از انتظار ...

ایشالا امام حسین جوابتو میده گلم اصلا نا امید نشو. مطمئنم به زودی مامان میشی

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی
ایشالا امام حسین جوابتو میده گلم اصلا نا امید نشو. مطمئنم به زودی مامان میشی

ان شالله خدا حاجت منم بده

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

آخ خدایا شکرت یعنی انقدر ذوق میکنم 

تورو به این ماه عزیز برام دعا کن ۳ساله چشم براهم

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

😘😘😘😘😘انتظار خیلی سخته من ی سال منتظر بوده خدا خیلی دوست داشته عزیزم 😍😍😍😍

خیلی باور نکردنی بود واسه خودم و همسرم فکرشم نمیکردیم بعد چهار سال ازدواج و جلوگیری همین که خواستیم خدا بهمون بده

ان شالله اگه این ماه باردارنشم دکتر واسم عکس رنگی نوشته ماه دیگه انجام بدم کاش به عکس نرسه از انتظار ...

عزیزم خدابهتر میدونه. توکل ب خدا... دستت به امام حسین دراز کن ازش بخواه

آخ خدایا شکرت یعنی انقدر ذوق میکنم  تورو به این ماه عزیز برام دعا کن ۳ساله چشم براهم

حتما گلم از ته دلم برات خواستم ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده