2777
2789
حالا راضی بودید ؟

بله من از هر اتفاقي كه تو زندگيم خودم انتخاب كنم حتمان راضيم من خيلي وقته دارم خوب زندگي ميكنم و راضيم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر عزیزم انشالا همیشه خوشبخت باشی 

فدات عزيزم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
فدات عزيزم

سلام عزیزم خوبی؟؟؟شنیده بودم دکتر زنان هستی ، خانمی دستم به دامنت سوال دارم ، با نامزدم رابطه سطحی دارم ( بدون دخول ) منی رو روی شکمم خالی میکنه امکان داره پیشاب و چیزی بیاد بریزه رو واژن و باردار شم ؟ 

و خدا برایم کافیست ...  
سلام عزیزم خوبی؟؟؟شنیده بودم دکتر زنان هستی ، خانمی دستم به دامنت سوال دارم ، با نامزدم رابطه سطحی د ...

من متوجه نشدم دقيق ولي اگر روي ناحيه تناسلي ريخته ميشه مواظب باشيد 

منی ریخته نشد ولی میترسم بیشاب یا چیزی بیاد و متوجه نشده باشیم

پس كنترل شده سكس داشته باشيد و از كاندوم استفاده كنيد خون ممكنه حتي با وجود بكارت شما باردار بشيد پس مواظب باشيد 

اخه دخول نداریم برای همین کاندوم استفاده نمیکنیم 

شما ميگيد بهر حال دخول نيست ولي روي آلت تناسليتون هست و ترشح قبل از أرضا شدن دارن كه همون ميتونه حاوي اسپرم باشه 

شما ميگيد بهر حال دخول نيست ولي روي آلت تناسليتون هست و ترشح قبل از أرضا شدن دارن كه همون ميتونه حاو ...

اگه قبلش دستشویی رفته باشه بازم ممکنه اون پیشاب اسپرم داشته باشه ؟

و خدا برایم کافیست ...  
اگه قبلش دستشویی رفته باشه بازم ممکنه اون پیشاب اسپرم داشته باشه ؟

بله ربطي نداره 

مرسی عزیزم ، اگه تا یه هفته قبلم انزال نداشته باشه بازم پیشاب اسپرم داره ؟

بله به احتمال زياد داره حتي اگه چند سال هم إنزال نداشته باشه چون اسپرم هميشه در حال توليد هست از طريق إدرار يا إنزال در خواب ترشح ميشه يه جوري بالاخره خارج ميشه