یکی دیگم اینکه امروز به امام حسین میگفتم تا قبل اینکه ۳۰ سالم بشه یه مریضیه راحت وکم خرج بگیرمو بمیرم بعدشم انقدر نشستم به این دعا کردنم گریه کردم که حد نداشت
خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
باورم نمیشه! آخه چرا؟ من همهاش از خدا میخوام مریضیا رو ازم دور کنه، همیشه سالم باشم! شما چرا همچین ...
آخه دوست دارم بمیرم اونم تو جوونی...مریضی رو به این خاطر گفتم که گناهام پاک بشه به واسطه مریضی..کم خرج بودنش برا اینکه شوهرم تو خرج نیفته بخاد خیلی هزینه مریضیم بکنه بعدم یه جوری نباشه که خیلی زحمتم بیفته گردنش
خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مگه شوهرتو دوست نداری؟ من یکی از دلایلی که از مرگ میترسم واسه خاطر شوهرمه، هم خیلی دوستش دارم، هم ن ...
چرا خیلی دوستش دارم واقعا هم زندگیه خوبی داریم ولی مدام این فکرا مغزمو میخوره...توپست اولم گفتم بعدش کلی گریه کردم بخاطر اینکه یاد شوهرم افتادم که همیشه میگه بدون تو نمیتونم زندگی کنم گفتم اگه من نباشم چی میشه شوهرم کلی گریه کردم