2777
2789

در این لحظه فقط میخام که یه مقدار پول دستم بیاد برا شوهرم تولد یا کادوی کوچیکی بگیرم خیلی بابتش ناراحتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی دیگم اینکه امروز به امام حسین میگفتم تا قبل اینکه ۳۰ سالم بشه یه مریضیه راحت وکم خرج بگیرمو بمیرم بعدشم انقدر نشستم به این دعا کردنم گریه کردم که حد نداشت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یکی دیگم اینکه امروز به امام حسین میگفتم تا قبل اینکه ۳۰ سالم بشه یه مریضیه راحت وکم خرج بگیرمو بمیر ...

باورم نمیشه! آخه چرا؟ من همه‌اش از خدا میخوام مریضیا رو ازم دور کنه، همیشه سالم باشم!

شما چرا همچین چیزی میخوای

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
ی دختر کوچولو دارم چون خیانت دیدم افسرده شدم همش میزنم بی خیالیو کوچه علی چپ ولی .....

چه بد! اما این اصلا دلیل موجهی نیست، چرا تو بمیری؟ دشمنات بمیرن! از فرصت زندگی استفاده کن! خودت به خودت کمک کن، زندگیتو عوض کن

آرزوم اینه ب زودی داداش دوقلو دار بشم  اسماشونم بزاریم عرشیا بردیا    

منم یه موقع همه‌ی آرزوم داشتن خواهر بود! حسرتش به دلم موند

باورم نمیشه! آخه چرا؟ من همه‌اش از خدا میخوام مریضیا رو ازم دور کنه، همیشه سالم باشم! شما چرا همچین ...

آخه دوست دارم بمیرم اونم تو جوونی...مریضی رو به این خاطر گفتم که گناهام پاک بشه به واسطه مریضی..کم خرج بودنش برا اینکه شوهرم تو خرج نیفته بخاد خیلی هزینه مریضیم بکنه بعدم یه جوری نباشه که خیلی زحمتم بیفته گردنش

آخه دوست دارم بمیرم اونم تو جوونی...مریضی رو به این خاطر گفتم که گناهام پاک بشه به واسطه مریضی..کم خ ...

مگه شوهرتو دوست نداری؟

من یکی از دلایلی که از مرگ میترسم واسه خاطر شوهرمه، هم خیلی دوستش دارم، هم نمیخوام غصه بخوره دوست دارم تا پیری کنار هم باشیم

مگه شوهرتو دوست نداری؟ من یکی از دلایلی که از مرگ میترسم واسه خاطر شوهرمه، هم خیلی دوستش دارم، هم ن ...

چرا خیلی دوستش دارم واقعا هم زندگیه خوبی داریم ولی مدام این فکرا مغزمو میخوره...توپست اولم گفتم بعدش کلی گریه کردم بخاطر اینکه یاد شوهرم افتادم که همیشه میگه بدون تو نمیتونم زندگی کنم گفتم اگه من نباشم چی میشه شوهرم کلی گریه کردم