2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه میخوندم خدا حاجتمو داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 37 پست

خداروشششكر عززيزدلم ي خانومي ب منم معرفي كردن اما سعادت نداشتم انجامش بدم حتما بايد گروهي باشه؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

منم تو یه تاپیکی توختم ذکریونسیه شرکت کرده بودم اون چیزی که میخواستم برام پیش اومد اما من منصرف شدم ازش . البته من نذرهای دیگه هم کرده بودم که قبول شدن در مورد این حاجتم ولی الان خودم پشیمون شدم نمیدونم چرا 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز پریود شدم.امیدوار بودم معجزه شه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
چه زکری بگو ما هم حاجت داریم 

لا اله الا انت، سبحانک انی کُنتُ مِنَ الظالمین

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
خیلی از نظر خودم غیرممکن بود. اینم بگم براش ۵ سال جنگیدم و خودمو به اب و اتیش زدم نشد.

چه خوب 

ببخشید خیلی سوار میپرسم جز این ختم ختمی دیگه هم برداشته بودید?

این ذکر چند روز و چه تعداده?

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
خیلی از نظر خودم غیرممکن بود. اینم بگم براش ۵ سال جنگیدم و خودمو به اب و اتیش زدم نشد.

چخوب خداروشکر

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲