2777
2789
😆ادم جرات نمیکنه بگه که میریزن سرمون 😐

بخاطر همین من عطاش روبه لقاش بخشیدم دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر همین من عطاش روبه لقاش بخشیدم دیگه

من نیز به شما میپیوندم   

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مگفتن داره دروغ میگه که کم سن و ساله و میخواد ازدواج تو سن پایین رو ترویج بده. جهیزیه انچنانی داشته میخواد دخترای نوجون رو گول بزنه با تعریفاش و از همین حرفا.  یه ازمایش هم گذاشته بود از روی اون مچگیری کرده بودن که سنش رو داره دروغ میگه و ...تهش نفهمیدم چی شد. الان اومدم ببینم چی شده دیدم تاپیکش تعطیل شده

ای ول پس درست حدس زدم. حیفم من با این مخم 🤣

اره درست حدس زدی خودم تا میمون میخوندم بقیشو هنگ میکردم چیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من فقط میدونم 15سالشه متاهل زن پسر عمشه جهازش و گذاشت تو سایت الانم هست عکساش نشبتا پولدارن طب ...

خدایی بیشتر دونمره بهش بدین.خخخخخ

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
عنوان
1021 بازدید| 0 پست

من اصلا ن اون خانومو میشناسم ن چیزی

میتونین ب نی نی یار بگین آی پی منو چک کنه

و بازم میگم اون تاپیکو خوندم و بخاطر تهمتاتون حلالتون نمیکنم

هیچ دروغی هم نگفتم

متاسفم برا اونایی ک ذهنیت دیگران رو خراب کردن

یا علی ✋

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧