2777
2789

چی شده بود آخه؟ من خبرندارم اصلا

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كارى نكرده عكس كامل سونوش رو هم گذاشت كه رفع سوتفاهم بشه،گناه داره طفلك

یعنی مهر و امضا و سربرگ داشت؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

اینجوری که تو نی نی سایت براش تاپیک میزنن فک کنم یه قاتل فراری باشه😂😂مچشو گرفتن😃😃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
😂😂😂😂عزیزم حالا بگو رستا کیه وگرنه صفر میشی 

من فقط میدونم 15سالشه

متاهل

زن پسر عمشه

جهازش و گذاشت تو سایت

الانم هست عکساش

نشبتا پولدارن

طبقه پایین یا بالای مادر شوهرشه فکر کنم زیادم درگیره باهاشون

کلامن خودمم درگیر جهیزیه و عروسی ام دیدم زیاد تاپیک داره

د مورد جزئیاتم تاپیم داره

اه به این سایت یع مدت هر تاپیکی میرفتی که باید سلیقه بخرج میدادی همه رستا صدا میکردن انگار جهاز ندیدن عکس یه جهاز گذاشت اینجا شد بانوی  لاکچری ...

حالا هم گیردادن دروغگو هست 

اه چقدر عده ای ضعیفید خودتون را به کاربرهایی که عکس میزارن میبازید واقعا متاسفم برا هممون 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز