رزسفیدم مدیر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 عنوان کمممممک لدفن | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 21 پست سلام بچه ها من گلوم میسوزه و احساس میکنم دارم سرما میخورم.چیکارکنم که بیشترنشه و سرکوبش کنم این لعنتی روووو دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 1397/06/25 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 جوشانده اویشن.سوپ.چایی زنجفیلی اوکی..دارم اینارو همه روباهم امتحان میکنم تا شکستشون بدم این ویروساروووووو😂 دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن
رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 خیییییییلییییییی بهتره تو تا دونش رو بخوری سرماخوردگی میره که میره من همیشه همرام هس چون آلرژی هم دا ... ینی برای اینکه شیرمیدم بده؟؟؟؟؟ دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن
هستی۹۳ عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 6017 اوکی..دارم اینارو همه روباهم امتحان میکنم تا شکستشون بدم این ویروساروووووو😂 موفق باشی
رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 مایعات گرم جوشانده نعنا.پونه باشه عزیزم😘 دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن
مهرسا_خانووم عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 665 ینی برای اینکه شیرمیدم بده؟؟؟؟؟ میخوای بری داروخانه دیگه از مسئول ش سوال کن مجردم به این چیزا وارد نیستم دفین هیدرامین و استامینوفن و چند تا چیز دیگس اما ازشون بپرسی هم بهت ميگن هم راهنمایی میکنن چی بهتره
رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 میخوای بری داروخانه دیگه از مسئول ش سوال کن مجردم به این چیزا وارد نیستم دفین هیدرامین و استا ... 👍❤ دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن