2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 26 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کدوم بهتره و کارتون چیه

ببین خب بستگی به خودت داره فنی حرفه ای مثلا میتونی بری خیاطی,گرافیک و…,ولی نظری میشه همون تجربی و انسانی و ریاضی که خوب اگر درسات خوبه تجربی رو ادامه بده و برو تو کارهای حوزه سلامت ولی اگر نه برو فنی حرفه ای,بنظرم یا برو اموزش پرورش یا یکی از همین مدارس بزرگسالان با چند جا صحبت کن مشورت کن که ضرر نکنی بعدا

باردار نیستم:)

استاتر خیلی عالیه اگر علاقه به تحصیل داری شک به دل راه نده.زن عموی من شروع کرده آموزش پرورش بهش گفته فقط برد سر جلسه امتحان خیالت نباشه قبولت میکنیم.اصلا واسه بزرگسالا سخت نمیگیرن راحت قبولت میکنن و مدرک میدن.اون گفت رفته رشته مشاوره که آسونه حالا نمیدونم درست گفت یا نه ولی یه رشته خانواده اومده خیلی آسونه همش خانه داریو آشپزیو فرزند پروریه

استاتر خیلی عالیه اگر علاقه به تحصیل داری شک به دل راه نده.زن عموی من شروع کرده آموزش پرورش بهش گفته ...

خب چی میشیم آخرش شغل داره من دلم میخاد از خونه بزنم بیرون کار داشته باشم همسرم هم به این کارای بیرون میگه نمیخام .

کتاب درس هاش چی بودن میدونین یا میشه ازشون بپرسین بهم بگین ممنون میشم

خب چی میشیم آخرش شغل داره من دلم میخاد از خونه بزنم بیرون کار داشته باشم همسرم هم به این کارای بیرون ...

اگر دنبال شغلی پس بیشتر تحقیق کن من در جریانش نیستم فقط گفتی آسون باشه گفتم لابد فقط مدرک میخوای.خیاطی پر درآمده