2777
2789
عنوان

نظرتان چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 32 پست
خیلی بی شعور بوده طرف .ان شالله حاجت روا شی . بدنم مور مور شد از نفهمیه مردم و البته خانمی شما قابل ...

ممنون دوست عزیز. اینقدر از این موردا داشتم ولی چیکار میشه کرد واقعا خیلی ادما درک نمیکنن چی میگن یا حرفشون چقدر میتونه دل یکی برنجونه من تلاشم کردم از کسی اندازه ای که میدونم میفهمه انتظار داشته باشم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون گربه نداشت من داشتم از پت شاپ ميومدم بيرون گفت چند ميگيري غذاهاشو منم جواب دادم ميل اينكه ناراح ...

من اگه جات بودم و از رفتارش ناراحت میشدم ی درسی بهش میدادم ک یادش بمونه دیگه دخالت نکنه  جاش اینجا نیست بگم ی خورده زشته 😂😂

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من اگه جات بودم و از رفتارش ناراحت میشدم ی درسی بهش میدادم ک یادش بمونه دیگه دخالت نکنه  جاش ای ...

من بهش گفتم الان من اينو ببرم پس بدم شما امشب غذا دارين!؟؟

گفت اه اه راهشو كشيد رفت😑😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من بهش گفتم الان من اينو ببرم پس بدم شما امشب غذا دارين!؟؟ گفت اه اه راهشو كشيد رفت😑😑

من بودم میگفتمش اگه شب شام ندارید اینو بدم خدمت شماگشنه نمونید😕😕😂😉😉

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

در کل مسی جون ابروهاتو کلفت نذار  دکور خونتونم عوض کن 😆😆😆

من بودم میگفتمش اگه شب شام ندارید اینو بدم خدمت شماگشنه نمونید😕😕😂😉😉

قبلا ميشناختمش نميدونم چرا همچين رفتار كرد😑😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😁😁😁😁😁 آخه چرااااااااااا؟؟

کلا میخواستم بگم درسته ندیدیم ولی نظرمون اینه دیگه 😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂 تو دیگه اخرشی ندیده نظر میدی

از اینجا یاد گرفتم بالاخره چهار ساله دارم اینجا میپلکم 😂😂😂یارو دیشب ب من میگه من شک دارم تو دختری میخوام ب این مرحله از دخالت برسم ب کمک و یاری شما😂😉😉

دمت گرم ولی حرف تو گوش نمیدم😁😁😁😁😁😕😕😕

ببین اصلا مهم نیست گوش بدی یا نه مهم اینه ک ما دخالت کنیم ک میکنیم😂😉😉