2777
2789
عنوان

دیگه این زمونه باید حواست باشه شوهرتو ندزدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 134 پست
وای بس کنین دگ حالمونو بهم زدین شوهر هرکی ب چشمش قشنگه

هیشکی به ماست خودش نمیگه ترشه

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این دخترا ک تو فروشگاه های زنجیره ای هستن، شوهرم ی سوال پرسید ک کیفیت کدوم چای بهتره ،خودشو چسبوند ب شوهرم خیلی چفت وایستاد ،من ناراحت شدم ،بعد دیدم همه شون همینطورن، آقایون رو ب حرف میگیرن ،عزیزم و جانم گفتن هاشونم ک بماند برام جای تعجبه

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

اصلا با این جو که دارن شما رو ترور میکنن موافق نیستم ...ولی عنوان شمام جالب نیست خب

در ضمن شوهر من همه چیش معمولیه خدا رو شکر جز اخلاقش که بیسسسته😍

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من به شوهرم ایمان دارم و هیچ وقتم نمی ترسم بدزدنش

این شوهره که اجازه میده بدزدن یا نه 

شوهرم میگه ی تار موتو با کل دخترهای دنیا عوض نمیکنم

تو رویای واقعی زندگیمی    
در مورد ما برعکسه همه منو نگاه میکنن😎 یکم اعتماد بنفس داشته باشین خواهرا

خو اگه مارو نگاه کنند و دعوا راه میوفته 😂😂😂😂

سکوت کردم غرورم نشکنه.غرورم نشکست ولی دلم نابود شد

وضعیت اینقد بد شده ک دخترا به داغون ترین مردام پا میدن ب خاطر بی پولی مردام فک میکننن چه پخی هستن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
والا ما نه از اين شوهرا ديديم نه از اين دخترا

زاست میگه دخترا خیلی بد شدن ادم خوذش خوبه فکر میکنه بقیه هم خوبن ، دخترای خونه خراب کن زیاد شدن چشم و دل شوهر ادم سیر نباشه خیلی راحت یه زنوگیو بهم میریزن خدا ازشون نگذره و نسلشونو منقرض کنه

عزیزم شوهرت در چشم خودت دزدیدنیه احتمالا مثل بقیه...از دوست داشتن زیاد فکر می‌کنی بقیم خوششون میاد ا ...

فك كنم همينجوره از دوس داشتنه زياد هميشه ترس از دس دادن شوهرم رو دارم...منم ب بعضى خانوما خيلي حساسيت نشون ميدم اخه رفتارشون عادى نيس 

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
حتما شوهرت زشته دیگه😂😂😂😂

نه اتفاقا خیلیم خوشتیپه ولی اونقدر ب خودمون اعتماد داریم که کارای زنا و دخترای بیرونی واسمون مهم نیست.... جامعه همینه ک هست مردا و زنا هیز شدن نمیشه کاریش کرد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
حرف حق 😏👍👍

والا بخدا شوهرمو دزدین دزدین .ما انقدر خوشگلیم ولی تنمون نمیخاره صدتا مردم دنبالمون بیان نگا نمیکنیم .تا خودت نخوای یکی خودشو جلوت لختم کنه از پنجره میپری بیرون😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز