عاقا چرا اینجوریه؟چرا بعضی زنها و دخترا تیک میزنند؟؟
ما هفته دوبار غذای بیرون میخوریم و یه فست فودی میریم ک اپراتورش خانومه یعنی همه جا خانمه ها از قضا همشون هم خوشگل انتخاب میکنند...خلاصه من همیشه تو ماشین میشینم تا شوهرم بره سفارشمون رو بگیره و بیاد.این دختره ک میرم اونجا هم هر دفعه یه تیکه میندازه یه بار اشتباهی و خیلی ضایع به جای کارت شوهرم کارت خودشو داده بود و گفته ای واای حواسم نبود یه بار همراه باصد تومن اضافه پول یه بارم گفته وااای اندام شما چقدر خوشگله ورزشکارید؟چیکار میکنید و خیلی حرف دیگه..درکل میخواسته یه جوری سر حرفو باز کنههمه این چیزا رو با اشوه و ناز و ادا اینم بگم ک شوهرم همشو میومد برام تعریف میکرد منم حرص میخوردم و میگفتم به شوهرم اعتماد دارم تا اینکه دیشب رفتیم گفتم بریم یه جای دیگه شاممون رو بگیریم بعد گفتم نه اونجا کیفیتش بهتره و من بهت اعتماد دارم تا اینکه رفتیم و دختره پرو در اومده میگه تاخییر داشتید شوهرمم گفته: اه پس خداحافظ و اومده بیرون اینم بگم ک حرفای دختره رو منظوره و اگه بدن قصد و غرض بود ادم متوجه میشدو دیگه میریم یه جای دیگه...و خیلی اتفاق های دیگه ک این شکلی بوده افتاده و حتی وقتایی ک خودم باشوهرم بودم میدیدم ک چطور بعصیا تیک میزنند اینم بگم ک شوهرم شدیدا چشم پاکه ودل سیر