2777
2789
عنوان

دیگه این زمونه باید حواست باشه شوهرتو ندزدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 134 پست

بی خیال زیاد ریز نشو تو جریان حالا شوهرت فکر میکنه چه تحفه ایی تو هم بخند از در شوخی در بیا زیاد به شوهرت جو نده مرد جماعت جو گیر حالا میگه ببین چقدر مکش مرگ ما هستم خاطر خواه دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای چه حوصله ای دارینا 

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
اوف ول کنین توروخدا همه سوهرها برد پیت شدن... پس اینایی که میبینین زشتن هشون شوهرمنن 

حتما شوهرت زشته دیگه😂😂😂😂

سکوت کردم غرورم نشکنه.غرورم نشکست ولی دلم نابود شد
اووووو بیاین ببرین بابا شوهر منو .همچین میگین شوهرو بدزدن انگار گنجینه ملیه .بدرک که بدزدن مردی که ب ...

حرف حق 😏👍👍

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

من ک شوهرم رو سپردم ب وجدانش و خدا

...بهش یبار محکم گفتم ک اگه ازت خطایی ببینم چشم روی همه چی میبندم. میشناسم میدونه راست میگم . هروقت بحث اینجور پیش میاد میگه مونده ب خودم ادم شاید کل دنیا منو بخوان ولی من تورو میخوام فقط .یا تورو شاید ۱۰۰نفر بخوان ولی تو فقط منو میخوای .اینجور باشه ممکنه ما زنام قاپمون رو بدزدن.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

عزیزم شوهرت در چشم خودت دزدیدنیه احتمالا مثل بقیه که این افکارو دارن...از دوست داشتن زیاد فکر می‌کنی بقیم خوششون میاد ازش 

هیچگاه زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد

ما ي همسايه داشتيم ك ب من محل نميداد ولى تا شوهرم تو راه پله ها بود انگار ديد ميزد پشت چشمى در و با لباس لخت ميپريد بيرون و سلام عليك و احوالپرسى شوهر منم هميشه خوش رو ج ميداد بش😣😣😣هرچى ميگفتم چرا اون ب من بي محلي ميكنه و تو تحويلش ميگيرى ميگفت روم نميشه😐شوهر منم چهر ه و اندام معمولي داره البته و خداروشكر اون خانوم از ساختمون ما رفتن 

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

خب شماره رستوران رو بگیر و به مدیر رستوران شکایتشو بکن تو بگو که این جوریه تا دیگه باشه عشوه نیاد...در ثانی چرا خودت یه بار باهاش نمی ری داخل و با اخم و تخم بهش بفهمونی و جواب تیکه هاش و بهش ندی؟؟؟ این قدر دیگه اطمینان هم نداشته باش چون این دخترایی که من می بینم همه کس و به زانو در می یارند

بعدم پسر خوشگل  زن نمیگیره جم کنین بابا😂😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!