2777
2789
عنوان

روزی چن باز خدا رو شمر میکنین

377 بازدید | 17 پست

سلام بیاین خدارو شکر کنیم

بخاطر هرچی بهمون داده

بخاطر خونه ایی ک هستیم بخاطر سلامتی بخاطر همسر خوب بخاطر خانواده و .... خیلی چیزا در این شب محرم در ان زمان مادری بچه هایش را از دست داد...خدارو شکر کنیم بخاطر اینکه بچه دارن و بجشون پیششون سالمه............ 

ال# هی مریضان را شفا بده 

الهی# هیچ بچه ایی را یتیم مکن

الهی# هرکه حاحتی دارد و یا ارزویی ان را براورده کن

امین# -یارب العالین

خانماییی ک حاجت دارن بگن براشون دعا کنیم

و اونایی ک از خدا چیزی خواستن و بهشون داد خدارو شکر کنن 

و یه قلب بزار و بزار خدا را خوشحال کنیم

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

الحمد لله علی کل نعمه، اعوذ بالله من کل شر، اسئل الله من کل خیر، استغفرالله من کل ذنب

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که روزی چند بار بلند بلند شکرش میکنم به خاطر داشتن دخترم😍😍

شکر 😍❤ایشالله همیشه خوش باشین

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰
الحمد لله علی کل نعمه، اعوذ بالله من کل شر، اسئل الله من کل خیر، استغفرالله من کل ذنب

الحمداللع❤

سعی میکنم بخاطر همه محبتهایی که بهم داشته و همه نعمتهاش شکرش کنم اما بیشترین دلیل شکرگذاریم دخترمه روزی بالای هزاربار تقریبا هر لحظه بخاطر دخترم بهش میگم ممنونتم تا ابد

من یه زمانی حیلی نیاز داشتم خدا دستمو بگیره ولی نگرفت

بعد ازون هرکاری میکنم دیگه دیدم مثل قبل نمیشه

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)
💔

چته

من یه زمانی حیلی نیاز داشتم خدا دستمو بگیره ولی نگرفت بعد ازون هرکاری میکنم دیگه دیدم مثل قبل نشد

شاید ضررت بود

من یه زمانی حیلی نیاز داشتم خدا دستمو بگیره ولی نگرفت بعد ازون هرکاری میکنم دیگه دیدم مثل قبل نشد

مطمئنا گرفته شما ندیدی مگه میشه پیش خدا دست دراز کرد و دستتو نگیره اون خدایی که از مادر مهربونتره همچین چیزی بعید به نظر میاد

شاید ضررت بود

مگه ضرر و منفعت دست خودش نیس ؟؟

مگه خدا نمیتونست یه جوری اوضاع رو پیش ببره که هم حاجت من براورده میشد  هم ضرری توش نبود  ؟؟

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)

الف الحمدولله و الشکر لله رب العالمین

همیشه تو کار خونه اینو زمزمه میکنم بعضی وقتا بغضم میگیره

خدا همیشه بم لطف داشته و تقریبا هر چی خاستمو بم داده

خداااای مهربونم عاااااشقتم بخدا

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز