مینوش2 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/21 تعداد پست: 15330 عنوان پوشک سایز دو تا کی اندازه بچمه؟ 136 بازدید | 8 پست الان هفتاد روزشه بیست روزه می بندم واسش در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤ 1397/06/24 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 بچتون موقع تولدچند کیلو بود؟؟؟من پسرم ۵۲روزشه سایز ۳گرفتم ایندفعه اندازه شه پسرم موقع تولد۳۵۰۰بود امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اورانوس_خانم عضویت: 1395/06/21 تعداد پست: 3912 بستگی به وزن بچت داره ولی در کل تو این سن زود شماره پوشک تغییر میکنه پس سعی کن احتکار نکنی😁 هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 بستگی به وزن بچت داره ولی در کل تو این سن زود شماره پوشک تغییر میکنه پس سعی کن احتکار نکنی😁 احتکار-درستگفتی😂# امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مهنیا14 عضویت: 1391/07/26 تعداد پست: 10355 بستگی به وزن گیریی و وزن تولد دارهدختر من یک سالشه تازه سایز 4 میبندم یک ساله تو سایتم داریم که الان سایز 6 براش میبنده
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 بستگی به وزن گیریی و وزن تولد داره دختر من یک سالشه تازه سایز 4 میبندم یک ساله تو سایتم داری ... دقیقا دخترخالم پسرش دوهفته دیگه یکساله میشه سایز۳مینده براش ولی من ماشالله ۵۲روزشه سایز ۳چندروزه میبندم امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊