2777
2789
عنوان

خجالت بکشید از خودتون😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 107 پست
نخیر من‌مجردم یه تاپیک خوندم اونجا بیشعورهای زیادی دیدم 

من به همه این افراد پیشنهاد میکنم کتاب بی شعوری رو یک بار در طول عمر پر برکتشون بخونن😂😂

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی جهیزیه ای که پدرش براش خریده اندازه یه دنیا براش می ارزه . لطفا به سلیقه های هم احترام_بزاریم ...

اره کلی زحمت بوده پشت این جهیزیه بعد بعضیا به راحتی توهین میکنن عقده اس های حسود

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

اینکه بگن توسلیقه من نیس اصلاچیزبدی نیستا

ولی بعضیا لحن توهین وتمسخر و فخرفروشی دارن

اون بده

وگرنه معلومه که یه جهاز باب سلیقه همه نیس

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اینکه بگن توسلیقه من نیس اصلاچیزبدی نیستا ولی بعضیا لحن توهین وتمسخر و فخرفروشی دارن اون بده و ...

منظور من همون لحن بدو نیش دارشونه اینم نشانه از حسادت داره و عقده و کمبود 

کار به نوع نظر دادن بچه ها ندارم ها ولی خب چرا تاپیک میزنن جهیزیه وسیمونی شون را به معرض نمایش میذارن ؟ خداییش اگه یکی نداشته باشه که بخره میدونید چقدر غصه میخوره ؟ خداییش اول از همهبیاید باشعور باشیم و دل دیگران را نلرزونیم شاید همه توان و وسه خرید کردن را نداشته باشن

البته بگماوقتی یکی با ذوق داره وسیله هاشو نش نمون میده بهترین کار اینه که تو ذوقش نزنیم وبه سلیقش احترام بذاریم

عزیزانی که میگن گذاشته تا نظر بدیم اتفاقن نباید نظر داد فقط باید ارزوی خوشبختی کرد. وقتی خریده دیگه دنبال نظر نیست که. چکار میتونه بکنه ببره عوضش کنه به سلیقه شما بخره؟ چه عادتیه ما داریم اخه. یا میگیم خوشگله چند خریدی از کجا خریدی؟ یا میگیم در سلیقه من نیست. فقط بگید مبارکه و بیاید بیرون. والسلام

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
من به همه این افراد پیشنهاد میکنم کتاب بی شعوری رو یک بار در طول عمر پر برکتشون بخونن😂😂

😂😂😂😂پول جمع کنیم براشون جهاز جدید بخریم نمونه رو دلشون 😂😂😂