2777
2789
عنوان

خانوما😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 29 پست
عزیزم چرا سرخود دارو دادی سیتریزین مال حساسیته مگه حساسیت داره؟؟؟؟ببر دکتر شاید سرما خورده 

هردفعه که بردمش بهش سیتریزین داده دیگه منم ایندفه تودم بهش دادم😥😥😥

❤👬❤
از داروخونه بگیرم؟؟؟؟

دکوسالینه عزیزم از داروخونه بگیر براش

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ببرش دکتر

تو این هفته چهار بار بردمش دکتر . روده هاش عفونت کرده بود پدرم دراومد تا خوب شد. دارو بزور میخوره خیلی مقاومت میکنه....😣😣😣😣

❤👬❤
تو این هفته چهار بار بردمش دکتر . روده هاش عفونت کرده بود پدرم دراومد تا خوب شد. دارو بزور میخوره خی ...

الهی میفهمم خیلی سخته دختر جاری منم بخاطر همین ویروس سه روز بستری بود

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
حتما‌میگیرم .ممنون😘😘

فدات شم ان شالله ک زودی خوب بشه دوستم😙

دستگاه بخور دادم اما اصلا یه جا بند نمیشه مگه اینکه شب که خوابید بذارم بالاسرش

آره هوای اتاق مرطوب باشه برای بینی و مجاری بینی خیلی بهتزه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

دختر11ماهه منم اینجوری شده ...بخورسردمیگن بهتره..من ازفین گیرهم با دعوا براش استفاده میکنم   

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 
دختر11ماهه منم اینجوری شده ...بخورسردمیگن بهتره..من ازفین گیرهم با دعوا براش استفاده میکنم  &nb ...

اره بخور سرد خوبه بخور گرم عفونت تشدید میکنه

دختر11ماهه منم اینجوری شده ...بخورسردمیگن بهتره..من ازفین گیرهم با دعوا براش استفاده میکنم  &nb ...

این پسرمن اصلا عجوبه ایه..... چنان کولی بازی درمیاره که ادم میترسه😶😶😶😶😶

❤👬❤
اره بخور سرد خوبه بخور گرم عفونت تشدید میکنه

پسرم خیلی سرما میخوره و انقد بردمش پیش متخصص که اخر دکتره دلش به حالم سوخت .گفت یه دستگاه بخور سرد براش بگیر شبا بذار بالاسرش.‌منم همیشه اینکارو میکنم .اما الان مدتیه که دیگه ازش استفاده نمیکنم .لازم شد بیارمش بیرون.....

❤👬❤
 پسرم خیلی سرما میخوره و انقد بردمش پیش متخصص که اخر دکتره دلش به حالم سوخت .گفت یه دستگاه بخور ...

از اول پاییز بخورو روشن کن گلم ان شالله ک امسال اصلا سرما نخوره