من دیدم ولی خییلی کمرنگه.من دوماه ماه قبل اقدام نکردم از این هاله ها داشت پریودم شدم
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اوناهم مثه اولی بودن خشک شدن واضحتر شدن...امکان داره همش کاذب باشه?
نه عزیزم ..بی بی چک ۹۹درصد درست میگه و فقط بیشتر منفی کاذب داره و در صورتی که امپول hcgزده باشی کاذب هست
خاطره ي بارداري و زايمانت و خوندم عزيزم .شما يدونه دسته گل داري من همونم ندارم خدانخواست داشته باشم.ايش الله ب حق اي شبا امام حسين دامنتو سبز كنه و باردارباشي.
ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍