2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭گیییییجم....گییییج

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 26 پست

من دیدم ولی خییلی کمرنگه.من دوماه  ماه قبل اقدام نکردم از این هاله ها داشت پریودم شدم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
تو اینا چی...

اينا مثبته فك كنم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینا چی...

مثبته عزیزم همشون مخصوصا وسطی هاله دارن

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

[من ديشب خواب ديدم دارم بي بي چك ميخرم.بچه خيلي دوست دارم و همش ب فكربچم ديشب اينجور خواب ديدم.

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
[من ديشب خواب ديدم دارم بي بي چك ميخرم.بچه خيلي دوست دارم و همش ب فكربچم ديشب اينجور خواب ديدم.

مگه من میتونم بخوابم ک حالا خوابم ببینم

اوناهم مثه اولی بودن خشک شدن واضحتر شدن...امکان داره همش کاذب باشه?

نه عزیزم ..بی بی چک ۹۹درصد درست میگه و فقط بیشتر منفی کاذب داره و در صورتی که امپول hcgزده باشی کاذب هست 

مگه من میتونم بخوابم ک حالا خوابم ببینم

خاطره ي بارداري و زايمانت و خوندم عزيزم .شما يدونه دسته گل داري من همونم ندارم خدانخواست داشته باشم.ايش الله ب حق اي شبا امام حسين دامنتو سبز كنه و باردارباشي.