2821
2789
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 24 پست
اينا برا خونست يا قهوه خونه؟

خدا بگم چکارت نکنه،روده هام برید  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بعدم استارتر واقعا سؤال شده واسم! 

متولد 80

داری جهیزیه میخری

هنو تازه میخواین خونه درست کنین

بعد 6ماهه اقدامی!؟ 😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دونه خریدم مونده تو کابینت!  نمیدونم میخواد باهاشون چیکار کنه!  شاید بعد عروسی مغاز ...

شااااایدمممم😂😂منم واسه جهازم یه کتری قوری خریدم گذاشتمش تو کابینت و بلااستفاده، فقط سماور روشن میکنم.

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

شااااایدمممم😂😂منم واسه جهازم یه کتری قوری خریدم گذاشتمش تو کابینت و بلااستفاده، فقط سماور روشن میک ...

منم... بعضی روزا که خواب میمونم شوهرم داره دیرش میشه چای ساز 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

چرخ گوشت

آبمیوه گیری

آسیاب برقی

سرویس آشپزخونه(اورانوس)

جای اینهمه قوری کتری یه چای ساز و یه سماور بگیر

سرویس پلاستیک

سرویس چاقو

سرویس ملاقه

سرویس ابزار آشپزخانه(یا همون خورده ریز)

نایسردایسر

زودپز

آرام پز

اسنک پز

کباب پز یا منقل و سیخ و اینا

گاز پیک نیکی

سرویس صبحانه خوری

طرف پیرکس

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
چرخ گوشت آبمیوه گیری آسیاب برقی سرویس آشپزخونه(اورانوس) جای اینهمه قوری کتری یه چای ساز و یه سما ...

ظرف پیرکس

سرویس بلورم اگه دوس داشتی بگیر

من چیزایی رو که به آشپزخونه ارتباط داشت نوشتم فقط