2777
2789
عنوان

۴۹ زبان بدن پسران که نشان می‌دهد به شما علاقه دارند!!!???

| مشاهده متن کامل بحث + 32716 بازدید | 231 پست
من چی رو از خودم شروع کنم مگه قرار کاری کنم. این شروعی که مگی باید از بچگی شروع بشه و به ذات اون ا ...

حرفی ندارم فقط این شما مردا همتون یکین مث هم

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمن میگم بهش

ناراحت نشید

الان وضعیت جامعه اینجوری شده

الان بعضی وقتها بازار مولوی برای خرید میرم.همش قسم به خدا و قران میخورن که 20 هزار تومن گرونتر بدن.

ادم موقعی که پیش این بازارها میره تازه میفهمه که اونا اصلا به حرام حلال اعتقاد ندارن.

جامعه ما پر از دروغ شده.

بهترین دوست ادم فقط اعضای خانواده ادم میتونه باشه

8-اوسربه سر شنا میگذارد.

هنگامی که یک مرد دختری را دوست دارد، ممکن است با شما مانند خواهر کوچک‌ترش رفتار کند. او ممکن است یک کلاه یا دستکش‌تان را کش برود، هر چند، اگر متوجه شود که شما پریشان شده‌اید، به سرعت آن‌ها را پس می‌دهد. این رفتار یک بازگشت کودکانه است به روزهایی که پسرها و دخترها با هم قایم موشک بازی می‌کردند.

ناراحت نشید الان وضعیت جامعه اینجوری شده الان بعضی وقتها بازار مولوی برای خرید میرم.همش قسم به خدا ...

مابا دروغ جامعه گرونی کار ندارم حرفم شماس مرداس ک ب دختر مردم میگن دوست دارم میخوامش کارتونو بکنید بعدم خرتون از پل میگذره واقعا عداب وجدان نمی گیرین چحوری با وجدتنشون راحت می خوابن عایا هوس ارزش خراب کردن زندگی مردمو داره 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
ناراحت نشید الان وضعیت جامعه اینجوری شده الان بعضی وقتها بازار مولوی برای خرید میرم.همش قسم به خدا ...

خب حالاراستشو بگو با اینجا چجوری اشنا شدی 😎

اسی جون از دستتو این بنده خدا رو تک گیر اووردیم هی سوال بی ربط می پرسیم بچکون قطره چکونو دیگه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
وایی عالی بود😂😂😂😂👌

😂مرسی

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
[QUOTE=69093580]خیلی ازبله هستن بسیار کمیاب و نادر مخصوصا پسرا

متاسفانه من خیلی از همکارمون از مجردیشون میگن میبینم چه ادمهای بی وجدانی بودن

الان اوجایی که کار میکنم حدودا 33 نفر هستن که فقط 8 نفر از اینها اهل دوست دختر نبودن یعنی اهلش نبودن و بیشتر دنبال درس و خانواده خودشون بودن

9-وقتی به او نزدیک میشوید دوستانش سربهسر او میگذارند.

این احتمال وجود دارد که دوستانش از مکنونات قبلی او خبر دارند. حواس‌تان به هر سرنخی که دوستانش در رابطه با دلدادگی پنهانی او بروز می‌دهند، باشد. رفقای او ممکن است با شوخی و خنده مشتی به شانه‌اش بزنند، شما را ماهرانه به او نشان بدهند یا نگاه‌شان را از او بگیرند و به شما نگاه کنند. اگر او هنگام نزدیک شدن شما دوستانش زیادی سر به سر او بگذارند، این می‌تواند نمایان‌گر چیزی باشد!

متاسفانه من خیلی از همکارمون از مجردیشون میگن میبینم چه ادمهای بی وجدانی بودن الان اوجایی که کار می ...

هه مردای هوسباز چشم چرون 

من چه پسر خوب باشم چه نباشم فایده اش برای شما چیه خیلی از همکارمون میگن .و خیلی از پسرها میگن که هم ...

منم دوس پسر ندارم 😐

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
منم دوس پسر ندارم 😐

نداشته باشی بهتر پسرای الان قصدشون هرچی هس بجز ازدواج 

9-وقتی به او نزدیک میشوید دوستانش سربهسر او میگذارند. این احتمال وجود دارد که دوستانش از مکنونا ...

این مال قدیما بوده الان کسی چیزی بروز نمی ده

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

10-او گوش به زنگ حضورشما است.

اگر مردی به شما علاقه داشته باشد، متوجه نزدیک شدن شما خواهد شد و هنگامی که متوجه حضور شما می‌شود، رفتارش تغییر خواهد کرد. این تغییر ممکن است ظریف باشد، مثلا ممکن است ساکت‌تر و یا پر سر و صداتر شود، یا به طور ناگهانی دست از خندیدن بردارد. اگر او به طور ناگهانی دست و پا چلفتی به نظر برسد، احتمالا وارد یک واکنش عصبی جنگ و گریز شده‌است و به این ترتیب مکنونات قلبی او لو می‌رود.