2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 25 پست

برا همسر منم واریکوسل دو طرفه شدید تشخیص دادن از یه طرف هم اسپرموگرامش خوب به بالا بود منم سقط مکرر دارم ایندفعه وو طرفه تقویت کردم و منتظرم ببینم چی سرمون میاد 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
برا همسر منم واریکوسل دو طرفه شدید تشخیص دادن از یه طرف هم اسپرموگرامش خوب به بالا بود منم سقط مکرر ...

منم تو هفت هفته خود به خود افتاد 

خیلی نگرانم همسرم حاضر به عمل جراحی نیست

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو هفت هفته خود به خود افتاد  خیلی نگرانم همسرم حاضر به عمل جراحی نیست

مردها خیلی کله شق و مغرورن شوهر منم راضی نشد آخرش تسلیم شدم که این دفعه تقویت کنیم و اقدام کنیم اگه نشد عواقبش با خودت  دیگه از سقط خسته شدم جسمم داغون شد هیچ روح و روانم هم از هم پاشید این چشم نداره ببینه 

مردها خیلی کله شق و مغرورن شوهر منم راضی نشد آخرش تسلیم شدم که این دفعه تقویت کنیم و اقدام کنیم اگه ...

منم بعد اینکه اون افتاد خیلی روحم داغون جسمم داغون ضعیف شدهن خیلی 

شما چجوری تقویت کردین

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
منم بعد اینکه اون افتاد خیلی روحم داغون جسمم داغون ضعیف شدهن خیلی  شما چجوری تقویت کردین

یه عالمه خرج برا شوهرم ۳ ماه خرنوب، پروکسید پلاس، ویتامین ای و دی ، سیاه دانه روغن نباتیه صنعتیو هم کلا حذف کردم فقط روغن محلی  .

خودم هم فرتیل اید دوسین، کاچی، آب قلم ، هر روز یه پیاز و یه سیر روغن سیاهدانه شبها به شکمم میمالیدم   اینا برنامه تقریبا روزانه برا سه ماه بود .بعد هر ماه بیست روز بعد قاعدگی ۷ شب تزریق واژینال عسل و دو سه بار هم دود کردن اسپند و خاکشیر و عنبر نسارا  سونوی خودم خوب بود برا شوهرم هم بدون دارو خوب بود با دارو عالی هم شد دیگه منتظرم برام دعا کن انشالله خدا دامنتو سبز کنه 

یه عالمه خرج برا شوهرم ۳ ماه خرنوب، پروکسید پلاس، ویتامین ای و دی ، سیاه دانه روغن نباتیه صنعتیو هم ...

عزیزم ان شالله این ماه نتیجه میگیری نگران نباش

من ویتامین ای و عرق کاسنی و موز گرمیجات زیاد همسرم میخوره 

خودمم لتروزول ایدوفولیک میخورم وگرمی جات

عزیزم ان شالله این ماه نتیجه میگیری نگران نباش من ویتامین ای و عرق کاسنی و موز گرمیجات زیاد همسرم م ...

ممنونم عزیزم البته اینایی که گفتم برا تقویت بود برا این دوره کلومفین و دوفاستون هم خوردم ۱۹ قاعدگیمه فعلنا باید صبر کنم 

من تنبلی داشتم که بت قرص حل شد ولی همسرم واریکسول داره شدید هست . برای همسر شما شدید بود؟

گلم همسر منم واریکسول داشت، یک طرفش بسیار شدید بود ولی سمت دیگه اش گرید یک بود، منم سقط مکرر داشتم، الان شکر خدا طبیعی باردارم و مشکلم انعقاد خون بود، شوهرم عمل نکرده فقط قبل اقدام تقویتش کردم تا تحرک اسپرم خوب شه،ویتامین ای روزی یک عدد، ویتامین دی 50000 هر ماه یک عدد، ویتامین دی رو ماهیانه میدم اشتباهی هر روز ندی😁 ویتامین سی روزی 3تا4 تا و قرص زینک خارجی روزی 1 عدد و اسیدفولیک روزی یک عدد

استارتر مگه شما باردار نبودی

سقط شد