2777
2789
عنوان

یه سوال

239 بازدید | 54 پست

اگه شما واقعا عاشق یه پسری باشید 

ولی آون پسر بگه دوست ندارم 

ولی رفتارش چیز دیگع رو نشون بده 

شما پایی آون پسری می مونید؟؟؟

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نچ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

نوچ..بعضیا رفتارشون غلط اندازه..شاید میخادبازیت بده

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم

من يكي بهم ميگه عاشقمه هم بايد از ٧خان بگذره تا باور كنم😐😐خدايا زودتر شفام بده شماها چقدر خوبين😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بستگی داره اگه درست شدنی باشه سعی میکنم اخلاقش رو اصلاح کنم اگه دیدم نمیشه قیدش رو میزنم 

البته من متاهلم هااا منظورم توی دوران مجردی بود😅😄

دوقلوهایزیبایمادر (دخمل های خوجلم) ... منتظرتونم 💓