2777
2789
عنوان

حرف زدن همسرم خیلی ازارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای میفهمم چی میگی

پسرم 2 سال و نیمش که شد ! فحش ها رو عین بلبل تکرار می کرد ! هر چی هم می گفتیم نگو بدتر می کرد من بی محلی می کردم کلا هرگز به من فحش نمی ده چون من هیچ وقت بهش حرف بد یاد ندادم برعکس همیشه حرفهای قشنگی که از من شنیده بهم تحویل می ده ! بچه ها بزرگ می شن و ایرادهای هرکسی رو تو روی خودش می زنن اصلا غصه نخور 

تو فامیل بزرگتری هست که ازش حساب ببره، به اون بزرگتر یا شایدم دوستش بگو نصیحتش کنه، شاید از قول اون ...

احتمالا به ماددرش بگم بگم هر وقت این حرفا روزد بهش تذکر بدید بلکه تاثیر بزاره..

بخدا جلو دیگران کلی خجالت میکشم

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    

تو ماشین خودمونم جایی بریم مدام به ماشینای کناری فحاشی میکنه ..فحشای رکیک باور کنید خسته شدم از دستش لعنتی ...

شوهرم واقعا سلیطه است 

چیزی بهش بگم هم واقعا دهن دریدگی بازی در میاره 

واقعا اگر توی دوران عقذ متوجه میشدم جدا میشدم بخدا

البته شوهرم جلو بقیه درست صحبت میکنه جلو کسی حرفای زشت نمیزنه فقط وقتی خودمون تنهایم میزنه حرصم درمیاره😤جلو مامانش فقط چن بار ی چیزی گفته ب دخترم مامانش گفت ساکت شو یا گفته دلت میاد این حرفا بزنی برادرشوهرم چون بچه نداره عاشق دخترمونه اینقد خوش صحبته ک نگو میگه این بچه نیس فرشتس عزیزماست تاج سرماست.غیر از پرنسس چیزی بهش نمبگه.اونوقت شوهر من😼

تو ماشین خودمونم جایی بریم مدام به ماشینای کناری فحاشی میکنه ..فحشای رکیک باور کنید خسته شدم از دستش ...

عین شوهر من ! چه جالب ! مادرشوهرمم بد دهنه متاسفانه ! یعنی خانوادگی همینطورین ! بعد ما فحشون بی ادبه ! 

تو ماشین خودمونم جایی بریم مدام به ماشینای کناری فحاشی میکنه ..فحشای رکیک باور کنید خسته شدم از دستش ...

متاسفانه شوهر منم همینطوره.مرد بددهن خیلی بده.این ادما میخان ضعف خودشون پنهان کنن سعی میکنن با فحش دادن قدرتشون نشون بدن مث زنا.من شوهرم خیلی شکمو هس ولی بدنش خیلی شل و ضعیفه نمیتونه دعوا کنه یا ازنطر بدنی باکسی گلاویز بشه خودش تو فحش خالی میکنه

سلام- به مامان یا خواهرش بگو نگید من گفتم (تاکید کن که نکن تو ازشون خواستی ) ولی بهش گوشزد کنید که اینکارش درست نیست فردا احترام بچه مون پیش بقیه از بین میره بچه هم که بزرگتر شه یاد میگیره همون حرفارو به مامان باباش میزنه و ... - چون مردا از مامان و خواهرشون حرف شنوی دارن خیر سرشون- فقط جلو خودت بهش نگن و ندونه خودت به مادرش یا خواهرش گفتی.وقتی ببینه مامانش یا خواهرشم دارن حرف زنشو میزنن گوش میده.

کاش ما خانوما از یه جایی میشد مرد بشیم تا مرد بودن رو به خیلی از نامردا یاد بدیم ... تا بفهمن زندگی حرمت وصف ناپذیری داره که برای ورود بهش باید مرد بود.  

خودم دیروز بهش تذکر دادم شب دوباره بهش گفت سگ باز یه تذکر ریز دادم ...

اما سریبعدی حتما با مادرش در میون میزارم

اگه خانواده خودش یا مثلاً دوستاتتون آدمای منطقی هستن باهاشون صحبت کن بگو ایندفعه که توهین کرد من اخم میکنم میرم دستشویی . شما بهش بگین حرمت بچتو حفظ کن ما بزرگیم میفهمیم ولی بچه ها یاد میگیرن اینطوری صداش میکن.....