2777
2789
درست درمیاد؟

بستگی به کاربلد بودن طرف داره

برای پول خودشون یکم دروغم قاطیش میکنن مثلا میگن بختتو بسته فلانی

من یبار یکی بهم گفت یکی طلسمت کرده ، یکماه بعدش زنگ زدم ازش دوباره درخواست سرکتاب کردم حرفی از طلسم نزد

بقیه حرفاش درست بود تقریبا

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#دعاےسریع_الاجابه_براےازدواج 💯✍🏻دعای ازدواج سریع (بسیار مجرب) به برادران و خواهرانی که قصد ازدواج دارند ولی موفق به انجام آن نمیشوند دعا و ختم مجرب زیر پیشنهاد میشود. شب جمعه دو رکعت نماز حاجت به درگاه خداوند جل جلاله بجای آورد و سپس سوره انشراح را 313 (سیصدو سیزده مرتبه به شماره مقاتلین جنگ بدر) قرائت کند. بعد از هر ده مرتبه که سوره انشراح را قرائت میکند این دعا را بخواند: ✨اللهم اشرح صدور أولاد آدم وبنات حواء اللهم ارزقنی الرجل الصالح الذی تحبه وترضاه یا در صورتی که مرد است بگوید: ✨اللهم اشرح صدور أولاد آدم وبنات حواء اللهم ارزقنی الزوجة الصالحة التی تحبها وترضى عنها 💯ان شاء الله تعالی در جمعه سوم نتیجه حاصل خواهد شد. والله العالم💯‌ 🍂🍁🍁🍂🍁🍂 https://t.me/joinchat/AAAAAEGIlNHHeWsl1h4juA