malakeeeeee مدیر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 33 عنوان خواستگار | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 20 پست عزیزان کسی هست ک نتیجه گرفته باشه از دعا نویس و بخت گشایی؟ لطفا راهنمایی کنید 1397/06/24 | 03:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0kitty0 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 10705 درست درمیاد؟ بستگی به کاربلد بودن طرف دارهبرای پول خودشون یکم دروغم قاطیش میکنن مثلا میگن بختتو بسته فلانیمن یبار یکی بهم گفت یکی طلسمت کرده ، یکماه بعدش زنگ زدم ازش دوباره درخواست سرکتاب کردم حرفی از طلسم نزدبقیه حرفاش درست بود تقریبا افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
k1388 عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 5369 #دعاےسریع_الاجابه_براےازدواج 💯✍🏻دعای ازدواج سریع (بسیار مجرب) به برادران و خواهرانی که قصد ازدواج دارند ولی موفق به انجام آن نمیشوند دعا و ختم مجرب زیر پیشنهاد میشود. شب جمعه دو رکعت نماز حاجت به درگاه خداوند جل جلاله بجای آورد و سپس سوره انشراح را 313 (سیصدو سیزده مرتبه به شماره مقاتلین جنگ بدر) قرائت کند. بعد از هر ده مرتبه که سوره انشراح را قرائت میکند این دعا را بخواند: ✨اللهم اشرح صدور أولاد آدم وبنات حواء اللهم ارزقنی الرجل الصالح الذی تحبه وترضاه یا در صورتی که مرد است بگوید: ✨اللهم اشرح صدور أولاد آدم وبنات حواء اللهم ارزقنی الزوجة الصالحة التی تحبها وترضى عنها 💯ان شاء الله تعالی در جمعه سوم نتیجه حاصل خواهد شد. والله العالم💯 🍂🍁🍁🍂🍁🍂 https://t.me/joinchat/AAAAAEGIlNHHeWsl1h4juA