2777
2789
من چن وقت پیش برام زد ارایشگاه همینو قبلش دکلره کرد موهامو واینکه گف این ترکیبی از چن تا رنگه

قبل اینکه دکلره کنه موهات چه رنگی بود؟

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟

عزیزم این چون ارایشش با رنگ موش سته بیشتر جلوه کرده بعضی رنگ موها واسه اینکه جلوه داشته باشه باید همیشه ارایش داشته باشی...این رنگ توش دودی و زیتونی داره و شکلاتی پایه موهات باید یکم روشن باشه تا این رنگ در بیاد تو برو یه ارایشگاه خوب بهش نشون بدی میگه بهت

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رنگ شکلاتی شنی عزیزم پایه دکلره ۸ حداقل ترکیبش رنگ شنی و خاکستری و نقره ای و شکلاتی عزیزم ولی باید حرفه ای باشه برای ترکیباتش

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
این رنگ شکلاتی شنی عزیزم پایه دکلره ۸ حداقل ترکیبش رنگ شنی و خاکستری و نقره ای و شکلاتی عزیزم ولی با ...

🌷مرسی از راهنماییت 🌷

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
🌷مرسی از راهنماییت 🌷

خواهش گلم ترکیب شکلاتی اگر روی شماره ۹ بزنی تقریبا همین میشه ولی میدونی بعد یه مدت روشن میشه من امتحان کردم دودی وشکلاتی گذاشتم الان دوباره برگشته رنگ قبلیم فقط زردیشو کرفت

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇