2777
2789
عنوان

تولد خالم

798 بازدید | 25 پست

سلام 

دوستان کمکم کنید یه رفتار عاقلانه انجام بدم 

اول مهر تولد خالمه. تولد منم دوم شهریور بود ما مهمونی گرفتیم اونم برام کادو اورد. الان که تولدشه میخام بجای کادوش براش هدیه ببرم. اما اون روز خونه نادربزرگم بهش گفتم اول مهر برای تولدت میایم خونت.بدش اومد. سرشو گردوند. بدم اومد. من از عید تا حالا نرفتم. حتی تعارفم نکرد. خیلی دلم گرفت. حالا بنظرتونکادوشو چطور بدم کجا بدم میخام هدیه شو بدم حتما لقمه اش گلوم نمونه. 

توکل بر خدای مهربان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب خاله ای!!!اگه فامیلی دارین که باهاش زفت و امد دارن بهش بدین یرسونه دستش یه زنگم بزنید بگید خواستم خودم بیام ولی انگار زیاد خوشحال نمیشی براهمین به فلانی دادم بیاره برات تولدتم مبارک همین

واههه، رابطتون خوبه؟ 

خونه مامان بزرگه ديديش بده يا خونه خودتون٠ اگر از تولدش گذش هم اشكال نداره، بگو ميخواسم بيام خونتون بدم قسمت نشد☺️☺️☺️لبحند اينجورم بزن حرص بخوره

خداجانم خودت بهم كمك كن   
واههه، رابطتون خوبه؟  خونه مامان بزرگه ديديش بده يا خونه خودتون٠ اگر از تولدش گذش هم اشكال ندا ...

والا رابطمون معمولیه. همیشه احترامشو دارم. خونه مادربزرگم دیروز بهش گفتم. گفتم بمناسبت تولدت بیایم. خیلی رفتارش بد بود . همه متوجه شدن 

توکل بر خدای مهربان
والا رابطمون معمولیه. همیشه احترامشو دارم. خونه مادربزرگم دیروز بهش گفتم. گفتم بمناسبت تولدت بیایم. ...

پس همون خونش اصلاااااااااا نبر و نرو فعلا، جا ديگه ديديش بده، والا ادم لطف هم ميكنه اينا اينجورن

خداجانم خودت بهم كمك كن   
پس همون خونش اصلاااااااااا نبر و نرو فعلا، جا ديگه ديديش بده، والا ادم لطف هم ميكنه اينا اينجورن

همین خونش که اصلا نمیرم. خیلی بد بود رفتار و عکس العملش. اصلا نمیرم. 

توکل بر خدای مهربان
عجب خاله ای!!!اگه فامیلی دارین که باهاش زفت و امد دارن بهش بدین یرسونه دستش یه زنگم بزنید بگید خواست ...

اینجوری که خاله ناراحت میشه.هدف از کادو دادن خوشحال کردن طرف مقابل هست چرا باید با کادو چنگ بزنیم به دل طرف مقابل☹️