2777
2789
عنوان

بدترین حرفهایی که میشه به خانم باردار یا تازه زایمان کرده زد

| مشاهده متن کامل بحث + 32980 بازدید | 732 پست

واقعا بیشعور خیلی زیاده ، یکی برگشت بهم گف وای قیافت کاملا پسرونه شده😥😢 ینی شبیه پسرا شدم من ، انقد دلم شکس همون جا از خدا خواستم دلش بشکنه ، تا چند هفته تو ذهنم درگیر بودم با حرفش 😢

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ماماسایت هم بودید تو تالارگفتگو?یادمه سال94 میخوندمش یکی با اسم و پروفایل شما بود.یه خانومی هم ب ...

نه عزیزم .من فقط همینجا عضوم.چه جالب یکی مثل من تو ماماسایت هم هست😀

وای این یه مورد رو دیگه نمیشه تحمل کرد 😡

منم دیدم میگن بچت چه زشته... یه بار چند سال پیش یکی از اقوام که خیلی هم خانم با محبتی هست به یکی دیگه از اقوام رسید و به بهچه اش که خیلی خیلی قشنگ بود گفت دختر تو هم مثل دختر خودم خیلی زشته.... من شاخ دراوردم... بعد که پرسیدم گفتن این طوری میگن چون اگر بگن چه بچه قشنگیه شاید در نظر بقیه یه جور چشم زخم باشه... یا من دیدم به بچه میگن لاغر شده ها.... یا به مادرش میگن لاغرش کردی... یعنی بهش خیلی خوب رسیدی... فکر میکنن اگر مثبتش را بگن بچه چشم خورده میشه.... 

اینا عقاید برخی آدم ها هست

البته آدم از لحن طرف و درجه صمیمیت باهاش متوجه میشه این حرف ها از روی علاقه هست یا از روی بیشعوری#  

بهر حال به نظر من وقتی ممکنه دو پهلو برداشت بشه بهتره اصلا گفته نشه

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

فقط ترووووووخدا درمورد شیر مادر نظر ندید 

آخه به شما چه مربوط کم یا زیاد

چرب یا چرب نیس

سینش بزرگه یا کوچیکه

وای این مادر شوهر من ، منا خفه کرد بسکه گفت فقط سینه هات بزرگه شیرت به درد نمیخوره بچه وزن نمیگیره حجم شیر که به سایز سینه نیس الان دو سال گذشته هنوز یادش میوفتم گریم می گیره آخه به تو چههههههههههههههههههههههه

کاملا درکت میکنم. اما باور کن برمیگردی به حالت قبل. نگران نباش. من دوران بارداریم از تمام ادم هایی که بهم استرس میدادن دوری کردم و خیلی راحت بودم. اما بعد زایمان یه چیز خیلی رو مخم بود که موقع زایمانم فامیل شوهر هیچ کدوم بهم نه تبریک گفتن نه حالمو میپرسیدن. هیچ کدومشون زنگ نزد اصلا زنده ای یا نه. جلو من به مادرشوهرم زنگ میزدن به اون تبریک میگفتن. انگار اون زاییده بود. خیلی ناراحت می شدم. 

فقط ترووووووخدا درمورد شیر مادر نظر ندید  آخه به شما چه مربوط کم یا زیاد چرب یا چرب نیس سینش ...

من بچم خیلی شیر میخورد... البته شیرم هم چشمش نکنم خیلی زیاد بود....

بعد چون بچه شیر زیاد می خورد مادر شوهرم میرفت و میومد میگفت شیرش آبکیه.....

یکی از اقوامشون میگفت شیرش قوت نداره که بچه میخوره سیر نمیشه....

جالب اینجا هست بچه ام خیلی توپول موپولی بود.....

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

وااااای خدا یکی از بدترین حرفها هم  اینکه من بچه اولم چون بستری بود از لحظه ای که دنیا اومد و پیشم نبود که بمکه و شیرخشکی شد و بچه دومم هم به شیر خودم آلرژی داشت و ناچارا بهش شیرخشک دادم همششششش باید بازخواست بشم که چرا حالا که شوهرم درآمدش کمه به بچم شیر خشک میدم

🤕🤕🤕🤕🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من بچم خیلی شیر میخورد... البته شیرم هم چشمش نکنم خیلی زیاد بود.... بعد چون بچه شیر زیاد می خورد ما ...

واااای آره بخدا

بچه دوم منکه همش اسهال میشد با خوردن شیر خودم هی میگفتن شیرت چربه که اسهال میشه🤕🤕🤕

اینکه به خانم باردار بگن وااای چقدر چاق شدی خیلی بده...چون این موضوع اصلا دست خود آدم نیست بعضی‌ها لاغر میمونن بعضی ها چاق میشن دیگه حالا کسی هم بگه فرقی نمیکنه.من سر پسرم شاغل بودم و هر کی می رسید میگفت بجز تعداد اندکی با شعور...واقعا ناراحت میشدم

دختر عمو من از ماه اول استراحت مطلق بود براش یکی اوردن که کاراشو بکنه دست به سیاه و سفید نزنه هنوزم بعد دوتا شکم بچه هارو یکی نگه میداره کاراشو یکی میکنه خودش دنبال تفریحه اون وقت عموم به منی که درد شکم و کمر دارم و هر روزم از 7 صبح تا 5 عصر سرکارم فقط دکتر بهم گفته آروم راه برو عموم کلی تیکه میندازه میگه از الان داری میخوری و میخوابی یا میگه الان ماهای اولته انقدر آروم راه میری حتما 6 ماهت بشه باید با ویلچر ببرن بیارنت واقعا حرص داره این حرفا 

یه مامان خوب

یه مورد دیگه هم اینکه من همه جونم و توانم رو گذاشتم صرف بچه مریض میکنم و اگه سالی یه بار هم مثلا سرما بخوره میگن چرا مواظبش نبودی😩😩😩

حالا بچه های خواهرشوهرم تابستون و زمستون سرما خورده هستنا هیچی نیست؛فقط کافیه سالی یه بار بچه من سرما بخوره دیگه سرکوفت و سرزنشه که بار من میکنن

اره خدایی این حرفا خیلی تلخه. خواهر شوهر و مادر شوهر ابجیمم تو هفت ماهگیه ابجیم بهش گفتن وای چقد بد چاق شدی. خیلی زشت شدی.  وقتی ابجیم بهم گفت واقعا برای شعورشون تاسف خوردم . با اون سنشون هنوز درکی ندارن. راستی خانوما برای زایمان ابجیم هم دعا کنید. هفته ی دیگس

من سر حاملگيم گردنم قسمت زير چونه و زير گوش هام خيلى سياه شده بود مادر شوهرم هى ميگفت خدا كنه بعد از زايمان خوب شه

بعد از اين كه زايمان كرده بودم هم هر دفعه منو ميديد ميگفت خوب شد لكه هاى گردنت!!!!😠

و اينكه من خودم كلا هيكليم تو باردارى هم چاق شده بودم 

بيش از صد بار گفت فلانى(خواهرشوهرم)تا زمانى كه رفته بوده واسه زايمان هيچ كس باورش نميشده حامله هس اينقد كه لاغر بوده😡

اگه بچه ای شیرخشک میخوره نگیدواااای مگه شیرخودتونمیدی؟این چیه؟

بعدم سه ساعت نریدرومنبر ازفوایدشیرمادروضررای شیرخشک بگید 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.