ای تمام بد جنس هایی که اون بیرونید. بیاید انسان باشید و هرگز هرگز هرگز به یک خانم باردار نگید واییی چقدر ورم داری، مگه چند قلو داری انقدر گنده شدی ، چقدر میخوری ، دماغت چه پهن شده ، و .... قطعا خودش تمام آین تغییرات رو میبینه. بیشعور-نباشیم# یادمه تازه اوایل زایمانم بود سزارین شده بودم و شکمم جمع نشده بود با اینکه لاغرم یه عکس گذاشتم اینستا ۲ تا از ادمایی که هیچ وقت زنگ نمیزنن یه کاره زنگ زدن فلانی حامله ای دوباره ؟؟؟
یه دختر دوازده ساله یه پسر هفت ساله و یه پسر دوساله و این هم بار دارم نمیدونم هنوز؛؛؛؛؛ کوچیک ...
خدا حفظشون کنه😍😍😍
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
این حساسیت ها مال اول ها هست من پسر دوم ام که به دنیا اومده بود تا یه سال اکثرا میگفتند بی دختر موندی کاش دومی دختر میشد دختر مونس مادره تو تنها موندی باور کنید میرفتم گریه میکردند ولی الان که پسر دوم ام 7 سالشه هر کس بگه اهمیت نمیدم چون عاشق اش هستم اگه ماعاشقانه بچه ها اندام قیافه مون را دوست داشته باشیم مردم هر چی میخواهند بگند ما ناراحت نمیشیم ولی وقتی خودمون ته دل مون کمبودی حس کنیم با هر حرفی میلرزیم
مثلا حامله ای تو الان؟پس چرا هیچ تغییر نکردی؟ فقط دلم میخواد بگم به تو چه؟نه واقعا به توچه؟
من هفته بیستم هنوز که هنوزه ملت این حرفو میزنن ، دلم میخواد بزنم تو دهنشون بگم مگر کوری ؟ 😭😭😭😭 بعدم میگن حتما غذا نمیخوری ، بعد که بچه ت وزنش کم شد خواستی تو این دکتر و اون دکتر باشی حالت جا میاد، در صورتی که دکترم دعوام کرد گفت وزنت داره بالا میره نی نی هم رشدش خوبه . نمیدونم چرا اینجوری میگن 😪
طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
خواهرم باردار بود و بچه دومش بود... بعد یکی از اقوام شوهرش که بسیار منتظر بچه دار شدن دخترش هم هست به طعنه بهش میگفت : بیکار بودی بچه آوردی.... چه حوصله ای داری؟!!! با این خرج و مخارج....
به نظرم اینا همه از حسادت هست آخه کسی نیست بهش بگه بیشعور# مگه تو میخوای بزرگش کنی و خرجش را بدی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به تو ربطی نداره
از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!