2777
2789
عنوان

بدترین حرفهایی که میشه به خانم باردار یا تازه زایمان کرده زد

| مشاهده متن کامل بحث + 32988 بازدید | 732 پست
یه دختر دوازده ساله یه پسر هفت ساله و یه پسر دوساله و این هم بار دارم   نمیدونم هنوز؛؛؛؛؛ کوچیک ...

خدا حفظشون کنه😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كلا در مورد ظاهر كسي نظر دادن به نظر من درست نيست بهتره انسانها در مورد اعمالشون و رفتارشون قضاوت مثبت يا منفي و تشويق يا تنبيه بگيرن نه ظاهرشون!

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

این حساسیت ها مال اول ها هست من پسر دوم ام که به دنیا اومده بود تا یه سال اکثرا میگفتند بی دختر موندی کاش دومی دختر میشد دختر مونس مادره تو تنها موندی باور کنید میرفتم گریه  میکردند ولی الان که پسر دوم ام 7 سالشه هر کس بگه اهمیت نمیدم چون عاشق اش هستم اگه ماعاشقانه بچه ها اندام قیافه مون را دوست داشته باشیم مردم هر چی میخواهند بگند ما ناراحت نمیشیم ولی  وقتی خودمون ته  دل مون کمبودی حس کنیم با هر حرفی میلرزیم 

خدایا شکرت

دیگه  بسه این آخریش باشه  ؛؛؛یه وقت دوباره  باردار نشی ها ؛؛البته سر بچه ی دومم ...

عزیزم مبارکه 👏🏻👏🏻👏🏻 بی خیال مگه بقیه میخان زحمتشو بکشن بگو منو همسرم خانواده شلوغ دوست داریم 

مثلا حامله ای تو الان؟پس چرا هیچ تغییر نکردی؟ فقط دلم میخواد بگم به تو چه؟نه واقعا به توچه؟

من هفته بیستم هنوز که هنوزه ملت این حرفو میزنن ، دلم میخواد بزنم تو دهنشون بگم مگر کوری ؟ 😭😭😭😭 بعدم میگن حتما غذا نمیخوری ، بعد که بچه ت وزنش کم شد خواستی تو این دکتر و اون دکتر باشی حالت جا میاد، در صورتی که دکترم دعوام کرد گفت وزنت داره بالا میره نی نی هم رشدش خوبه . نمیدونم چرا اینجوری میگن 😪

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
به اونا چه ربطی داره!!چقدر زشت..مثل دوستم بچه دار نمیشن مادرشوهره گفته بچه از بهزیستی بیارین محروم ا ...

چه مادر شوهر پلیدی خب یه بچه صاحب خانواده بشه از درد و غمش کم بشه به خدا خیلی خوبه

من چون دو قلو اونم دختر باردارم یکم ورم آوردم هر کی از راه میرسه ی تیکه ای بهم میاد مادرشوهرم میگه ...

بگو اگر اشتباه نکنم بچه های پسرتون رو حمل می کنم 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

واثعا دل ادمو میشکنن منم چون چاق تر شدم ماه های اخرمه همش 5 کیلو اضافه کردم خاهر شوهرمممم لاغر 38 سااشه 35 کیلویه میگ وااای اگ بچه بیاری زود شکسته میشی اخه تورو سننه تو ببین ادم چجوری میشه بعد زایمان بعد بگووو حالم بهم میخوره همش نخ میدا

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

این حساسیت ها مال اول ها هست من پسر دوم ام که به دنیا اومده بود تا یه سال اکثرا میگفتند بی دختر موند ...

اون دوران مال فوران شدن هورمون هاست که آدم حساسه وگرنه در شرایط عادی حرف بقیه باد هواست 

عزیزم مبارکه 👏🏻👏🏻👏🏻 بی خیال مگه بقیه میخان زحمتشو بکشن بگو منو همسرم خانواده شلوغ دوست داریم&n ...

اره اتفاقا   چون  خانواده شوهرم دور هستن ازش شوهرم  عاشق بچه  است 

ااا تو که شیر نداری بذا بچه شیرخشک بخوره

مادر شوهرم هنوزم بعد ۵ ماه میگه فلانی اصن شیر نداشت بچه طفلی هوا میخورد مام باد گلوشو میگرفتیم

خیلی دلم شکسته خیلی خیلی، جوری که دیگه هرگز به بچم شیر ندادم و شیرخشکی شد مطمینم که خدا جوابشو میده

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

خواهرم باردار بود و بچه دومش بود... بعد یکی از اقوام شوهرش که بسیار منتظر بچه دار شدن دخترش هم هست به طعنه بهش میگفت : بیکار بودی بچه آوردی.... چه حوصله ای داری؟!!! با این خرج و مخارج.... 

به نظرم اینا همه از حسادت هست آخه کسی نیست بهش بگه بیشعور# مگه تو میخوای بزرگش کنی و خرجش را بدی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به تو ربطی نداره

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
اره اتفاقا   چون  خانواده شوهرم دور هستن ازش شوهرم  عاشق بچه  است

خب دیگه بگو من بهش قول دادم تا جایی که بدنم اجازه میده بچه بیارم اونم خیلییی ازم تشکر میکنه هر بار والا مردم به فعالیت خصوصی همسران هم کار دارن