2777
2789
عنوان

بدترین حرفهایی که میشه به خانم باردار یا تازه زایمان کرده زد

| مشاهده متن کامل بحث + 32980 بازدید | 732 پست
حقیقتش اون روزا آدم خیلی شکننده و حساسه  اگر حرف خوبی نداری حد اقل چیزی نگو

من بعد زایمان سزارینم توبیمارستان با حال بشدت خرابم  خواهرشوهرم تا دخترم داد بغلم شیرش بدم  با نیشخند و ب حالت مسخره گفت بچه بعدیت پسر .....بخدا قلبم یک دنیا شکست....

ما هم خدایی داریم عزیزم        بغضم گرف 

من خودم را دوست دارم     

من چشمامو لیزیک کردم خانواده شوهرم میگفتن وای عینک بهت بیشتر میومد..درصورتی که عکسامو میبینم از گذشته صورتم لاغر و چشمام تورفته شده بود الان خیلی بهتر شدم..کلا حسودن ملت

یا خواهرشوهرم بعد عملم گفت واای زن داداش چشمات کوچیک شدن😑

این آدما هیچ وقت موقعی که خوشگل میشی نمیگن فقط مواقعی که لاغر میشی پوستت جوش میزنه یا هرچیز دیگه ای به روت میارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجا هم بیشعور  زیاده دختره عکس گذاشته یکی رک بهش گفت چقدر بدلباس و بدتیپی بقیه هم پشت سرش س ...

همیشه میگن به مرز باریکی بین رک بودن و بی شعوری هست به عده با افتخار رد میکنن انتقلد هم اصول داره 

ترور-شخصیتی-نکنیم-همو#   

بعد از زایمان:

چرا بچت انقدر زشته؟😕😑

چرا بچت کچله؟😐😦

چرا هنوز چاقی چرا لاغر نمیشی؟یکی دیگه اون تو جامونده خودت خبر نداری هرهرهرهر😐😐😩

سینت کوچیکه شیر نداری بیچاره بچت گشنگی میکشه😣😕😞فلانی وقتی به بچه هاش شیر میداد انقدر تپل شده بودن مثل توپ قل میخوردن😑😩😧

وای وای وای وای شیر خشک میدی ،تو چه‌ مادری هستی آخه هیچی شیر مادر نمیشه فقط بزار شیر خودتو بخوره شیر خشک آشغاله بچتو مریض میکنی😲😩

شوهرم همیشه میگه به حرف کسی اهمیت نده ولی من نمی تونم ما اول ازدواج قرار گذاشتیم تا 5سال بچه دار نشیم ولی به خاطر حرفا و طعنه کنایه ها 3سال بیشتر نتونستم تحمل کنم و تو بحران مالی بچه اولم بزرگ شد چون تازه خونه خریده بودیم 

کسایی ک مخصوصا با وجود تجربه بارداری و زایمانشون توی سخت ترین و حساس ترین دوره زندگیت درکت نکردن ک بماند  آزارت هم دادن  دیگه هیچ وقت همدل و دلسوز نمیشن     بعد زایمان دیگه همیشه با سرعت نور ازش فرار کنید  

من خودم را دوست دارم     

ببخشید تاپیکم به پست مربوط نیست

اما بیشتر از چند ثانیه وقتتون رو نمیگیره

لطفا بخونیدش

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ»

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

التماس دعا

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴

من حامله بودم همسایم ام صبح  اومد خونم منم از خواب بیدارشده بودم  گفت مطمنم بچت دختره

گفتم چطور گفت اخه خیلی زشت شدی😒😒😒😒نامرد!!!!!

البته من حاملگی خوبی داشتم لابد چشاش زشت دیده خخخخ

بعد زایمانمم خیلی لاغرشدم

هنوز دهه بچم نشده بود اما کلی لاغرشده بودم و حال روحیم خیلی بد بود

دخترخاله همسرم اومد دیدن بچم گفت واااای حاملگیت چقدر خوب شده بودی 

الان خیلی لاغرشدی بد شدی

یعنی میخوام بگم در هردوحالت منو زشت میدیدن نامردااا😚😃

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪