2777
2789
عنوان

داییم رفته یه ماشین پوشک و شیر خشک خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 2421 بازدید | 167 پست
عزیزم درکت میکنم  منم مولتی ویتامینی که دکتر بهم داد بعداز یک هفته تموم شد چهار روز تمام دنبا ...

خدا باعث باتیشو لعنت کنه ایشالا پول مردمو ب دوا درمون خیر نبینه الهی 

مرسی به خداهی میگن نخریدلبنیات نخریم نون وگوشت وبرنج ولباس نخریم دورازجون بمیریم اروپا، یه جنسش گرون ...

متاسفانه همون زمانیکه اوضاع اینطوری نبود و فقط یکی دو قلم جنس گرون میشد هم مردم از بی فرهنگیشون حاضر نبودن مدتی نخرند تا مجبور بشن به قیمت پایینتر بفروشن،از اول که اوضاعمون اینطور نبود

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب اینکه الآن شیرخشک نیست تو بازار یکی از دلایل مهمش این هست که یک نفر دیگه رفته کلی شیرخشک از بازا ...

عزیزم حرف شما درست 

الان داروی بیهوشی که گیر نمیاد تو بیمارستانها اوناروهم مردم انبار کردن؟؟؟

مرسی به خداهی میگن نخریدلبنیات نخریم نون وگوشت وبرنج ولباس نخریم دورازجون بمیریم اروپا، یه جنسش گرون ...

من بچه ندارم اما از وقتی فهمیدم رب از پنج تومن شده دوازده تومن،میفهمم چقد کشور وضعش خرابه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

ارزون ک نخواهد شد چیزی خدا کنه همون با قیمت بالاتر باشه حداقل من ک توهم قحطی زدم اگر چیزی نباشه ک بدیم ب بچه ها چ کار کنیم.اه مگه تو قرن بیست و یک باید انقدر ترس و نگرانی بی پوشکی و بی شیری و بی اذوقه ای کشید

عزیزم حرف شما درست  الان داروی بیهوشی که گیر نمیاد تو بیمارستانها اوناروهم مردم انبار کردن؟؟؟

چه ربطی داره دوست من،موضوع تاپیک زیاد خریدن پوشک و شیر خشک  توسط مردم و انبار کردنه،نه چیز دیگه #تحریم_مولفیکس

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
چه ربطی داره دوست من،موضوع تاپیک زیاد خریدن پوشک و شیر خشک  توسط مردم و انبار کردنه،نه چیز دیگه ...

الان‌مسکل جامعه انبار کردن این دو قلم جنسه 

اگر وضعیت تحریمها و دلار و اختلاس ها درست بشه همه چی درست میشه 

معلومه که داروی بیهوشی از پوشک مهمتره 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
متاسفانه همون زمانیکه اوضاع اینطوری نبود و فقط یکی دو قلم جنس گرون میشد هم مردم از بی فرهنگیشون حاضر ...

عزیزم بی اعتمادی مردم به این جوباعث شده که اینطوری رفتارکنن مثل قضیه اون سالی که سیب زمینی گرون شد مردم نخریدن  همه سیب زمینیها توانبارخراب شدریختن و دورولی قیمت تغییرنکردایرادازجای دیگه است چون خودکفایی وجود نداشته کوچکترین مواد اولیه ماوارداتی بوده هی میگن ماخودکفاییم مهمترازاین چیزاهست وقتی یه شخص پولدارمیره جنس بازارروجارومیکنه تاقیمت بالابکشه منه شهروندوقتی ببینم جنس هرروزداره بالاترمیره وکمترمیشه و اون جنس نیازمنه تاچندوقت ترس از تموم شدنش یاگرونترشدنش باعث میشه خریدسنگین کنم 

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی
الان‌مسکل جامعه انبار کردن این دو قلم جنسه  اگر وضعیت تحریمها و دلار و اختلاس ها درست بشه ه ...

عزیزم موضوع تاپیک این نیست که الآن مشکل جامعه چی هست؟عزیرم بزنید رو موضوع تاپیک کامل و با دقت بخونید بحث این هست که آیا خرید کردن  زیاد و انبار کردن این دو قلم توسط مردم کار درستی هست یاخیر؟شما راضی هستی یکی یکجا سهم شیر خشک بچه شما رو از تو بازار جمع کنه ببره خونه خودش؟موضوع خیلی ساده هست

تحریم# مولفیکس#  

من بچه ندارم اما از وقتی فهمیدم رب از پنج تومن شده دوازده تومن،میفهمم چقد کشور وضعش خرابه

خوب فکرش و بکن یعنی دوباره رب میشه پنج تومن من خودم بچه ام بزرگ ولی حال مادری که نگران بچه کوچیک درک میکنم فکر کن شیر۱۸۰۰۰الان شد۲۶۰۰۰ نخریم براشون مهم نیست یه جایی ما مردم عادی کم میاریم اون شیرتاریخ گذشته بایه دستکاری تاریخ روی قوطی میشه قابل مصرف

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی
عزیزم بی اعتمادی مردم به این جوباعث شده که اینطوری رفتارکنن مثل قضیه اون سالی که سیب زمینی گرون شد م ...

چون مردم رو شناخته بودن و تا آخر مطمئن بودن بالاخره با أین مردم و فرهنگی که از خودشون نشون دادن،آخرسر سیب زمینیهاشون فروش میره،اگر هم جایی سیب زمینیشون گندیده باز هم سودی که از خرید مردم تو اون مدت بردن بیشتر از اون سیب زمینی گندیده هاشون بوده

خوب فکرش و بکن یعنی دوباره رب میشه پنج تومن من خودم بچه ام بزرگ ولی حال مادری که نگران بچه کوچیک درک ...

آره واقعا حق دارین بچه جون آدمه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟