2777
2789
عنوان

خانه مشترک!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 46 پست
اگه ب پدرم بگم ک اینو جز شرایط ازدواج قرار بده چی؟

اون فرد نمیپذیره چون خانواده ش بهش وابسته ن و اگه قبول کنه هم بعدا پشیمون میشه و شما مقصر میدونه -شرایط همسر شما همینه و بنظر من تغییری نخواهد کرد اون مسیول خانواده شه و حق بدهید بهش یجورایی الان سرپرست ایشونه

دوستان من واقعا نمیدونم باید چطور باهاشون رفتار کنم چون ی جایی خونده بودم ک نباید با خانواده همسر ص ...

صمیمیت یعنی اینک تو زیاد رفت و امد نداشته باشی و شوخی انچنانی نکنی و.... اینجور مواقع شوهرت واردقضیه  نکن.. 

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا اولا میگفت دوس داری بریم با اونا غذا بخوریم وقتی ازدواج کردیم

گفتم نه بیشتر ار ی بار در هفته

اون میگفت ما همه باهم غذا میخوریم

اولا خواهرام خیلی احساس دلتنگی میکنن

جبهه نگیرید - با دید مثبت و توکل بخدا جلو بروید و حتما قبلش چند جلسه مشاوره انفرادی و زوجی ازدواجی بروید تا دیر نشده بهترین تصمیم بگیرید ولی بدونید بعد ازدواج حرف از جدا شدن و کم کردن روابط باعث تیره و تار شدن روابط بین شما میشه

تک پسر نیست ولی چون ما طبقه بالای اوناییم اکثر کارا میوفته گردن شوهر من

خب منم همسرم تک پسر نیست ولی چون مسول تره..هر روز میره خونه مادرش و تمام مسولیت ها رو دوش اونه..ولی من نمیرم هر روز..به هر حال این شرایطشه و باید کنار بیایی..

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
جبهه نگیرید - با دید مثبت و توکل بخدا جلو بروید و حتما قبلش چند جلسه مشاوره انفرادی و زوجی ازدواجی ب ...

درسته حرفتون کاملا

خدا کنه ک آدمای خوبی باشن

نمیدونم واقعا مثلا وقتی مهمون دارن من باید برم پیششون یا چقد باید بهشون کمک کنم واقعا سخته من اص ...

عزیزم با سیاست تغییری نمیکنه شرایط و نهایتا شما از چشم شوهر میافتید و اون بدون شما تنها میره پیش خانواده ش-زندگی میشه هر روز دعوا

اونا خیلی بهم وابسته هستن بخاطر شرایطی که دارن،اگه نمی تونی شرایط رو بپذیری هرگز با این شخص ازدواج نکن،اگر ازدواج کنی باید وقت و انرژی زیادی برای کشاندن شوهرت به سمت خودت هدر بدی و در نهایت هم نتیجه ای جز دلخوری و عدم موفقیت نداری و عمر خودت رو این وسط هدر دادی و به اون نوع زندگی که دوست داری هم نمیرسی،این مدلی زیاد دیدم دور و اطراف که راضی نیستن

اونا خیلی بهم وابسته هستن بخاطر شرایطی که دارن،اگه نمی تونی شرایط رو بپذیری هرگز با این شخص ازدواج ن ...

هوووف

آخه ما ۲ساااله ک باهمیم

و اون شرایط منو پذیرفته

بخاطر من خیلی سختی کشیده

و الانم انتظار داره ک منم تحمل کنم ی سری چیزارو