2777
2789
عنوان

كيا خودشون خواهرشوهرن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 69 پست

من یک خواهر شوهرم.خداییش زنداداشم رفتارش با من عالیه منم ازش یاد گرفتم و این باعث شده خواهر شوهرام بهم احترام بذارن.خداییش خوبی خوبی میاره.امروزم زنداداشم زاییده یه دختر مامانم بهش گفته بود زیر پات گل میریزم که دختر داری بقولشم عمل کرد.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاش خونوادع شوهر منم مثل ما بودن!!! مامان من اونقدر عروسمونو دوستش داره كه اونو بيشتر از ما قبول دارع حالا بخدا عروسمونم زبون درازيايه خودشو داره ولي مامانم چون داداشمو دوست دارع اونم دوست داره يا ما همه زنداداشمو دوسش داريم چون تك عروسه حالا كلي واسمون قيافه ميگيره!!! حالا خونوادع شوهره من يبار ازشون احترام نديدم فقط بي احترامي بي توجهي بي اهيمتي!!! يه سر سوزن واسه من ارزش قايل نيستن هر حرفي رو تو روم بهم ميزنن فقط بخاطر اينكه منو شوهرم دوست بوديم اونا مخالف بودن!!! البته برن گمشن منم دارم مثل خودشون رفتار ميكنم 

من خودم خواهر شوهرم،خدایی زن داداشم باهام اینقدر دوست و صمیمیه همه حرفا دلشم بهم میزنه،بهم چند بار گ ...

امضات چی میگه😂😂😂

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌
من ، ولی زن داداشمم راضی از خودمو خانوادم، حتما چیز بدی دیدن ک میگن😶

به نظر من حساسيت بيش از حده

خيلي از ما فقط دنبال نقطه ضعفيم

آدم اگه بخواد از يكي ايراد بگيره حتما پيدا ميكنه بايد ديد وگذشت

با اجازه من خواهرشوهرم اونم برا ۶ تا 😋

مامانیمم مامان شوهره اونم برا ۶تا😋

منم در اینده انشاالله مامان شوهر میشم اونم فعلا برا ۱تا

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

من خواهرشوهرم، حقیقتا من اصلااااا بهش کار ندارم ( چون خودش خیلی سرده حتی حرف معمولی سلام و احوال پرسی رو هم زورش میاد ) ولی خوب مسافرت واینا باهم رفتیم خوب بوده یعنی منظورم اینه رابطمون گرم وخواهرانه نیست ولی بدم نیست چون خودش ذاتا ادم سردیه ،خوب صمیمی شدن دوست نداره ، ولی به هم احترام میذاریم هوای همم داریم ، به اصطلاح نه اب میاریم نه کوزه میشکنیم 

خب توهم به خواهرشوهرت گفتي عين خواهرته؟

نه هیچ وقتم نمیگم😒😒

خواهر شوهر ندارم اصلا😁ولی اگه داشتم مطمین بودم خیلی رابطه خوبی داشتیم،چون تربیت شده مادر شوهرم میبود

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
خب شماهم بايد با خواهرشوهرت عين خواهر باشي ديگه

عزیزم حرفت درسته

خواهرشوهرای من،دختر عمه هامن

باهاشون در حد معمول خوبم

اما عین خواهر نیستیم

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

منه منه کله گنده..زن داداشامو دوست دارم خواهرشوهرامم دوست دارم.

اونا هم  ی سری  اخلاقای بدی دارن ولی من بدترشو دارم🤗🤗

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍