2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زنعمو میگم گفتن مامان بگو کلی اصرار کردن نگفتم 

فامیلین شما هم؟؟؟ تو فامیل سخته مامان بگی 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
فامیلین شما هم؟؟؟ تو فامیل سخته مامان بگی 

اره زنعمومه دگ با شوهر م دختر عمو پسر عموی م

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
اره زنعمومه دگ با شوهر م دختر عمو پسر عموی م

مثل ما عزیزم 😘😘😘😘 اره بابا مامان گفتن سخته 😣

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

شوهرم ب مامانم میگ زنمو منم مامان میگم ب مادرش ولی دیگ قهریم هیجی نمیگم حرفم نمیزنم.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
مامان ولی پشیمونم کاش از اول اسمش رو صدا میزدم با یه جون یا خانم

آره آخرش حس مادر بودن نداره...نمیدونم چرا.اون عاشق مادر گفتن منه😁اوایل جوگیر شدم گفتم مامان....به پدرشوهرم گفتم بابا ولی تو روش نمیگم..عروس خالم به خالم میگه حاج خانم خوبم هست..ولی من به مادرشوهرم نمیتونم بگم از حاج خانم بدش میاد😨فک میکنه پیر شده

آره آخرش حس مادر بودن نداره...نمیدونم چرا.اون عاشق مادر گفتن منه😁اوایل جوگیر شدم گفتم مامان....به پ ...

دیگه هرچی اولش گفتی باید همون رو بگی دیگه من به باباش میگم بابا ولی نمیدونم چرا انقدر از مامانش بدم اومده دوست ندارم بهش بگم مامان

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟