2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تتو دوس دارم ولی تتو های که خیلی خیلی خیلیییییییییییی کوچولو و خیلیییییییی ظریف و نازک باشن

مثلا یه تتو دیدم قبلا گوشه ی انگشت حلقه شکل پَر خیلیییی نازک و کوچولو بود اینطوری منظورمه

#نه_به_لایک

منم تتو دارم روی دستم

کلا تتو دوست دارم

دنبال طرحم برای مچ پام و کتفم

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
انگشت خیلی درد داره عزیزم کلا نقاط استخونی بدن فوق العاده درد داره

😟اره خودمم میدونستم

پسر خواهرشوهرم تتو کاره  بهش گفتم تتو رو انگشت درد داره گف ما بی حسی میزنیم اصن دردو حس نمیکنی ولی بازم میترسم😢

شوهر خودم تحملش خیلیبالاست ۳ساعت ۴۵دیقه زیر دست تتو کار یه آخم نگف ولی من از همون ضربه اول احتمالا غش میکنم😐

من تتو دوس دارم ولی تتو های که خیلی خیلی خیلیییییییییییی کوچولو و خیلیییییییی ظریف و نازک باشن مثلا ...

طرح قشنگیه فکر میکنم روی رون پا یا دست بازو خوب بشه

😟اره خودمم میدونستم پسر خواهرشوهرم تتو کاره  بهش گفتم تتو رو انگشت درد داره گف ما بی حسی میزن ...

عزیزم بهتره قبل تتو یه چیز قندی بخوری

بی حسی میزنن اما بازم درد داره و بی خسی زدن گاهی اوقات باعث کاهش عمر تتو میشه یعنی ممکنه رنگش زودتر بره و رنگ دانه هاشو از دست بدی

منم تتو دارم روی دستم کلا تتو دوست دارم دنبال طرحم برای مچ پام و کتفم

طرح های جدید خیلی هستند ولی برای مچ با باید طرح بلند و باریک و ظریف باشه اینجوری بهتره

یه طرح علامت بی نهایت هست بهش بالاش یه قلب کوچیک چسبیده خیلی کوچیکه دلم میخواد اونو رو انگشت حلقم بزنم 

حالا عکسشو پیداکنم میفرستم

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
😟اره خودمم میدونستم پسر خواهرشوهرم تتو کاره  بهش گفتم تتو رو انگشت درد داره گف ما بی حسی میزن ...

عزيزم اول به منم گفتن بيحسي ميزنن

وقتي داشتم وقت ميگرفتم

بعد كه رفتم يكم ليدوكائين اسپري كرد 

گفت بيشتر بزنم رنگ نميگيره😐

حالا الان نميدونم جديدا واقعا بيحس ميشه يا ن

مليكا هستم🥰

من تتو خیلی دوست دارم ولی تتو ای که مفهوم داره برای خود اون شخص....تو ایران تعداد انگشت شماری تتو کار داریم که کارشون در حد استانداردای جهانی باشه برای همین ریسک نمیکنم اینجا تتو کنم هر وقت برم مسافرت میزنم....تتو نوشته هم زیاد دوست ندارم طرح بیشتر دوست دارم

طرح های جدید خیلی هستند ولی برای مچ با باید طرح بلند و باریک و ظریف باشه اینجوری بهتره

آره طرح ظریف برای پا قشنگتره،ولی بازم تصمیم سخته.

تتوکار خوبم مهمه من از تتوکار قبلیم اصلا راضی نیستم دلم میخواد طرح تتومو کاورکنم