2777
2789
عنوان

پشیمونم..

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 42 پست

طلاق بگیر خب خودتو راحت کن

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نمیفهممت ببخشید 😐🤐

درکش سخته وقتی خودت چشماتو ببندی و بگی همین

فکر کنی چقدر عالیه

وقتی میری تو زندگی تازه میفهمی

تمام حرفاش دروغه نماز نمیخونه

فحش ناموسی میده جلوی بچه هام

چقدر باهاش حرف بزنم

مسخره ام میکنه

به خانواده ام فحش میده

تحقیرم میکنه

تیکه مینذازه

و....

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

من بیچاره تو یه سال که از ازدواجم میگذره بدترین توهین ها بهم شد نه ماهش که حامله بودم تا دقیقه نود کتک خوردم صدام در نیومد ارزو یه لباس عروس به دلم موند صد بار تو شهر غریب از خونه بیرونم کرد اخرین بار پا به ماه بودم بگو اخه بی شعور این دختر همش 18 سالشه الانم بچم 

چی شد ازدواج کردی  لگد به بخت خودت زدی

از بس مامانم تحت فشارم گذاشت

میگفتم نمیخوام میگفت سنت میره بالا

میخوای مثل دخترعموت بشی بترشی ببین چند سالشه من دختر تو خونه نگه نمیدارم..از مامانم نمیگذرم

من بیچاره تو یه سال که از ازدواجم میگذره بدترین توهین ها بهم شد نه ماهش که حامله بودم تا دقیقه نود ک ...

15 روزشه ارزومه طلاق بگیرم اما کو کسی که پشتم باشه هیچ پشتوانه ای ندارم 

چجوری مگه اونو پیدا میکنم حالا که وتا بچه آوردم اونم هست

الان یعنی دلت پیش کسی دیگه ایه؟؟ و از شوهرت خسته شدی عزیزم؟

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
من بیچاره تو یه سال که از ازدواجم میگذره بدترین توهین ها بهم شد نه ماهش که حامله بودم تا دقیقه نود ک ...

خدا لعنت کنه مردا

الان یعنی دلت پیش کسی دیگه ایه؟؟ و از شوهرت خسته شدی عزیزم؟

بله بعد 5 سال یاد کسی افتادم چجوری حواسش تو دانشگاه به من بودم و همیشه زیر نظرم داشت نگاه هاش حرکاتش متین بودنش

یاد حرفهای تو فالم افتادم بعد 5 سال

بخاطر دعواهای چند ماه که داشتم حرف هایی که بهم زد از پشیمونی ازدواجش از اینکه بهم گفت بمون تو خونم تا هر وقت یه مردی که خواستیو پیدا کردی برو باهاش و ....خیلی چیزا دلم شکسته

من دیوانه وار عاشقش شدم

ای کاش نمیشد خدا لعنتم کنه

ای کاش زمان برمیگشت عقب

درکش سخته وقتی خودت چشماتو ببندی و بگی همین فکر کنی چقدر عالیه وقتی میری تو زندگی تازه میفهمی تما ...

عزیزم من فکر کردم صرفا بخاطر اینکه دوسش نداری ازش خوشت نمیاد و دیگری رو میخای 

نگفتی انقد بده 

😓😓😓😓

چی بگم 

خدا هر چی صلاحته رو رقم بزنه... 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

اون عشق قبلیت اومده؟یعنی شرایطتت روقبول میکنه که بچه هات پیشت باشن؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
از بس مامانم تحت فشارم گذاشت میگفتم نمیخوام میگفت سنت میره بالا میخوای مثل دخترعموت بشی بترشی ببین ...

خب به مادرت حالا بگو 

دسته گلی که به اب دادی 

زیاد زیاد اب دادی 

خراب شد 

دیر بجنبی 

گلت 

پژمرده میشه