2777
2789
۳۸ هفته و سه روز زایمان کردم، طبیعی، چیزی نخورده بودم اما روز قبل دکتر معاینه کرده بود

پس دهانه رحمو تحریک کرده بود...زایمانتون آسون بود؟؟من یبار تو ۳۷ هفته معاینه شدم و بعد اون دیگه دکتر نرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دهانه رحمو تحریک کرده بود...زایمانتون آسون بود؟؟من یبار تو ۳۷ هفته معاینه شدم و بعد اون دیگه دکتر ...

برو معاینه بشو زودتر زایمان میکنی، من با بی حسی اپیدورال بودم خیلی عالی بود واقعا لذت بردم ، دردها یکم داشت شدید میشد بی حسی رو زدند، و تا آخرش درد نداشتم

وای بلایی که سر من اومده😣منم هفته ۳۳ هستم ناخواسته باردار شدم فقط از شما زودتر دخترم ۱۶ ماهشه

اوایل قبول کردنش خیلی سخت بود مخصوصا حرفای اطرافیان که چ خبره و حواست کجا بود و اینا...

الان دیگه فقط دوس دارم زود بدنیا بیاد راحت شم و از خدا میخوام تا بهم حوصله بده و بتونم راحت بزرگشون کنم...

شما جنسیت نی نی تون چیه

اينو بگم زايمان دوم خيلي خيلي راحتتره اصلا قابل مقايسه نيستن با هم،طبيعي منظورمه

وای واقعا؟؟؟خداکنه...

فقط چون کم مونده ب زمان زایمانم میترسم دردم نگیره و با آمپول بدنیا بیارن...تو بیمارستان واقعا سخته.

اوایل قبول کردنش خیلی سخت بود مخصوصا حرفای اطرافیان که چ خبره و حواست کجا بود و اینا... الان دیگه ف ...

اولیم دختر این پسر...

اتفاقا هرکی شنید بارداری منو البته خانواده خودمون کلی شاد شدن و گفتن کار خوبی کردی چه میدونستن نمیخواستم 😑ولی خودم داغون شدم تا قبول کنم.اخه من قبل از دخترم چند سال نازایی داشتم واسه همه عجیب بود و خوشحال بودن

وای واقعا؟؟؟خداکنه... فقط چون کم مونده ب زمان زایمانم میترسم دردم نگیره و با آمپول بدنیا بیارن...تو ...

پياده روي بكن تا اونجايي كه ميتوني،من فقط يه هفته قبل زايمانم پياده روي كردم،دردم اول چهل شروع شد و زايمان كردم

من آزی هستم✋🏻😁

اولیم دختر این پسر... اتفاقا هرکی شنید بارداری منو البته خانواده خودمون کلی شاد شدن و گفتن کار خوبی ...

عوضش باهم بزرگ میشن و یباره راحت میشی خیلی خوبه اینجوری

پياده روي بكن تا اونجايي كه ميتوني،من فقط يه هفته قبل زايمانم پياده روي كردم،دردم اول چهل شروع شد و ...

زیاد وقت نمیکنم برم بیرون اما تو خونه کلا درحال راه رفتن و کار کردنم...اسباب کشی داشتم...خونه تکونی کردم تازگیا فعلا ک خبری نیست