2777
2789
چرا میزنی دخترم به صدا حساسه نمیتونه بخوابه مگه من صدا ضبطمو زیاد کردم

عزیز دلم برو به همون مجلس محترمانه توضیح بده تا رعایت کنند 

معذرت خواهی می کنم این چند روز خیلی به عزاداری محرم گیر دادن یک لحظه خیلی ناراحت شدم 

تاپیک نزن تا عده زیادی رو درگیر یک اتفاق کنی همه جا که مثل هم نیست انسان ها جایز خطا هستن 

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
کوچولوها اذیت میشن با هرصدایی که بلند باشه ولی من صدای هئیت که میاد از خود بی خود میشم و اشکام میریز ...

منم مشکلی ندارم اما یکی مریض داره یکی بچه کوچیک فک کنم محل ما خیلی بلند کرده صداشو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزدیک خونه ما هئیت فقط سینه میزنن کاری به طبل ندارن فقط از هئیت های اطراف میان که طبل دارن تازگیا طبل بزرگ میگیرن که صداش اذیت کنندست

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
چطور وقتی صدای وحشتناک موسیقی و ارکستر از تالار ها میاد هیچکس هیچی نمیگه تا به مجالس امام حسین علیه ...

بابا  چی میگی تو،خونه مون در مسجد ازسر شب دو ساعت جلو در خونه مون طبل میزنن بعد تا سحر نوحه وصدای ظبطشون بلنده یه مشت لات و بی سرو پا هم هستن مردم ازار ها

مگه تالار در خونه هست تو بیرون شهر واسه سرو صدا مزاحم کسی نشه

والا از هر 10 تا 2 تاش بیرون شهره 

من مشهد قم بجنورد همه داخل شهری بودن

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز