2777
2789
عنوان

بیاین منم جریان ازدواجموبگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیک‌که هنو ثابت نشده اون قبلیام سوتی میدادن یکیو مچشو خودم‌گرفتم💪 اون ۳ تای دیگه رو ازشون ا ...

فک میکنم شبیه عکس پروفایلتی الان ک انقد زرنگی😅😅😅😅😂😂😂😂(شوخی)

خدایا امیدم بتوست!!!  
خواهش میکنم اعصاب ندارین برین بیرون ما نخواستیم شما قابت کنین دروغ یا راست اااه شورش رو دراوردین یه ...

اره قصد دیگه ای ندارن...چون خودشون این کارن فک میکنن مردم بیکارن بیان دروغ بگم واسه همین نی نی سایت کسل کننده شده کسی جرات نمیکنع چیزی بگه انقد ک میگن دروغه

خدایا امیدم بتوست!!!  

نتم ضعیف شد...عقدویه حاجاقایی بودکه ایشالازنده باشه ولی تاخطبه روخوند کشت همه رو..عقدشدیمورفتن مهمونا.بعدم من موندمواقاپسره که اسمش امیررضابود..هست یعنییی😆منم دیگه چادرودراوردم..سرموبلندکردم دیدنم چشاش چلچراغه وبازم اون لبخندخوشگلش..نگام کرداولین چیزی که گفت بهم ..معصومه حرف بزن...من😞دیدم بازم هیچی نمیگیه منتظره من حرف بزنم...منم هنگ شده بودم..یه لبخندمکش مرگماتحویلش دادم...تاااااااخرررررش....بنده خدابعدیه مدت فک کردکم دارم دیگه نخندید..فقط نیگاکرد..تشکوکه انداخته بودمامانم..دیدفایده نداره منم هیچی نمیگم گفت بخوابیم؟

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
خوب شما خوشت میاد یه دختر۱۴ ساله بیاد با روحو روانت بازی کنه بعد بهت بخنده بگه سرکار بودی؟ 

خب اون خودش اعتراف کرده ک دروغ گفته شما براچی خوشحالی ک مچشو گرفتی گلم؟ نه خدایی خوشم نمیاد

خدایا امیدم بتوست!!!  

من بازم هیچی نگفتم نمیدونم چرااصن دهنم قفل شده بود.درازکشیدیم یه کم حرف زدیم بعدبخاطر باباش عذرخواست.گفت بابام ازبس هول بودهواسش نبودکه نبایدهمه روبگه بیان .اون میگفت من بیشترخجالت میکشیدم

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
خوب شما خوشت میاد یه دختر۱۴ ساله بیاد با روحو روانت بازی کنه بعد بهت بخنده بگه سرکار بودی؟ 

خدا به اون بزرگیش گناه ودروغ های بنده هاش رو میپوشونه و ابروی بنده هاش رو نمیبره حالا چرا ما ادما باید سعی کنیم ابروی هم رو ببریم و حتما کسی رو ضایع کنیم؟؟؟؟اگه کسی دروغ بگه نه چیزی به ما اضافه میشه نه چیزی کم میشه بقیه ماجراهم باشه بین خودش و خداش به ما چه

خب اون خودش اعتراف کرده ک دروغ گفته شما براچی خوشحالی ک مچشو گرفتی گلم؟ نه خدایی خوشم نمیاد

بهش همه گفتن بعد اعتراف کرد

که بقیه رو‌گول نزنه خیلیا بودن با تاپیکش گریه کردن(تاپیک زایمانش)

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸