2777
2789
عنوان

ازدواج با لرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46759 بازدید | 71 پست

ولی ما نه قمه داریم نه دشنه نه خسیسیم نه بد دل نه بد اخلاق ما تهران زنگی میکنیم خیلی از فامیلامون الیگودرزن خوب و بد داره توشون عزیزم بخوای ب این چیزا فکر کنی ک نباید ازدواج کرد تو هر قومیتی خوب و بد هست من خودم گرگان متولد شدم پدرم لر الیگودرز مادرم تبریز کلان قاطی پاتی هستیم و همه جا خوب و بد دیدم 

سلام ازپست لیلاخانم خیلی گذشته ولی امیدوارم اون وصلت سرنگرفته باشه مگرفقط فقط خواسته خدا دراون وصلت ...

فقط میتونم بگم فوقالعاده کم عقلی 

بنظرت چندتا شهر بهت بگم اینجور اتفاقا توش افتاده  

الان تو گفتی دیگه هیشکی به لرا زن نمیده دستت دردنکنه عقل کل👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر اگر بگیرید ازشون طوری نیست 

اما عروس فارس دادن دست لر کار غلطی هست چون خیلی از پسراشون متوقع ‌ و طلبکار هستن معمولا.

سطح توقع شون از پسر و عروس میتونه اذیت کننده باشه 

اینم بگو دی ماه آپارتمانم را به یه اقای لر فروختم ، من نمیدونستم ایشون لر هستن، تمام مدت که دنبال کارهای انتقال و بانک مسکن و مالیات و شهرداری و محضر بودیم فکر میکردم ایشون مجرده  

بعد فهمیدم نامزد داره و این نصف  خونه را پدرخانمش پول داده ولی گفته حتما بزن به نام دخترم، دقیقا از۱۷دی تا ۱۲اسفند که درگیر بودیم من نامزد ایشون را ندیدم ،مدارک را میبرد خونه امضا و اثر انگشت میگرفت میاورد  

یه بار به ایشون گفتم نامزدتون را نشون بدید گفت ۱۷فروردین عروسی مونه دعوت میکنم بیاید، تا الان منتظرم دعوتم کنه  

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

مایه خونه خریدیم از ی مرد خراسانی ک زنش لر دزفول بود بعد ی مدت اومد گفت برین گفت من راضی نبودم شوهرم خونما بکوبه مجتمع کنه ومن بامستاجرکاری ندارم ولی نمیتونم. صابخونه ببینم .ما توی دوتامجتمع کنارهم ساکن بودیم خیلیم باهاش خوب بودیم امااومدگفت برین فلان شهرک ینی حتی میگفت ازشهرخودم برم بعدشم برامون شرخر آورد.شرخراازدهاتای شهرخودم بودن ولر دهاتای چهارمحال وخوزستان .بدترین شرخراهمین لرای بختیاری بودن.اما آخریش لر ازنا بودکه نتونست کاری بکنه .توفامیلای خودم ک فارس باشن هم مث این بختیاریا هست .آدم خوب وبد همه جاهست ولی آدم باهم قوم خودش وصلت کنه بهتره.سری ک دردنمیکنه را دستمال نمیبندن.من دوستی داشتم خرم آبادی و عالی دوستی دارم لر مسجدسلیمان وعالی اما بالر وصلت نمیکنم چون فرهنگها متفاوته

سلام ازپست لیلاخانم خیلی گذشته ولی امیدوارم اون وصلت سرنگرفته باشه مگرفقط فقط خواسته خدا دراون وصلت ...

ادمای بی فرهنگ همه جا هستن، شما با بی فرهنگا داری زندگی میکنی

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من مادرم ترک و تو فامیل مادریم داشتیم مردهایی رو ک خیلی زورگو و دست بزن داشتن و خسیس بود ک زن جرات نفس کشیدن نداشت و یا همون شهر خوده گرگان هم جا خوب و بد هست زود قضاوت نکنیم 

خیلی قضاوتای ناجور دیدم توی این تاپیک 

اسی جان اصلا این تاپیکت درست نبود میخوای یه قومی که توی کل کشور هستن رو با هم یکی کنی؟؟؟آخه این انصافه؟؟؟؟؟هرکی هرچی دیده اطرافش اومده نسبت داده به لرها ،من خودم لرم و با ترک وصلت کردم و اصلااااااا راضی نیستم چون یک صدم معرفت و احترامی که ما لرها برای هم قائل میشیم قائل نمیشن الان بگم همه ی ترکا اینجورن خوبه؟؟؟؟؟

یکم فرهنگ داشته باشید لطفا 

استارتر شماهم بهتره برید  درباره خانوادشون تحقیق کنید نه اینکه اینجا بیای نظرخواهی کنی ،همه جای این دنیا خوب و بد داره،همه جااااا

منطق# داشته باشیم

همه جا بدو خوب هست.راجب بقیه کار ندارم ولی لرا وقتی ب چیزی علاقه بیدا کنن مخصوصا همسرشون بهترینارو براش مهیا میکنن.واسه همسرشون خیلی ارزش قاعلن.نمیدونم اینایی ک میگن زور میگن چطوری ب این نتیجه رسیدن.درستع ک مردسالارن ولی ن ب این شدتی ک شماها میگید

شوهرم از یه سمت لره

قبل ازدواج نگفته بود.

اخلاقای خوبش...مسئولیت زیاد.اهل خانواده با احترام مهمون نواز 

اخلاقای بدش... مردسالار متعصب زورگو اعتقاد دارن به زن نباید رو داد .خانوادش و حتی فامیل به زن ارجعیت دارند

ما در قرنی زندگی میکنیم‌که به عصر ارتباطات و اطلاعات مشهوره و خروجی اینجور عصری نزدیک شدن فرهنگ ها و آداب و رسوم مردم به همدیگر است مثلا اگه تا بیست سال پیش صدمیلیون انگلیس زبان بوده الان شاید یک میلیارد باشه یا اگه تا بیست سال پیش ازدواج یجور سنتی بوده الان کاملا تغییر کرده و به سبک اروپایی ها نزدیک شده در کل میخام بگم عهد بوق نیست که مردم هر شهری خصلتایه خاص خودشونو داشته باشن چون قدیما بدلیل نبود وسایل حملو نقل کم پیش میومد حتی شهر بغلی برن چه برسه استان یا کشور های همسایه به این علت هر شهری فرهنگ واقعا مختص خودشو داشت اما امروزه انقد جهان به هم شبیه شده یا همون دهکده جهانی شده که حتی یه ایرانی میتونه با امریکایی وصلت کنه بدون مشکل البته سوای از بحث دین و در نهایت هیچ وقت اینجور مسائلو مطرح نکنید چون فرض از ملت بزرگ لورستان که بیش از بیست میلیون جمعیت داره نظراتی دارید شاید از سی چهل نفر که هر کدوم بر اساس تجربیات شخصی خودش قضاوت میکنه نه بر اساس واقعیت موجود نسبت به تمام لورها پس اینجا تصمیم گیری نکنید و بدونید کل ایران مثل همه چه تهرانی چه رشتی چه کرمانی چه لور چه تورک چه کورد فقط تو لهجه یا یه سری فرهنگ پیش پا افتاده با هم فرق دارن و دوره زمونه ای شده که زندگی ها کوتاه شده طلاقا زیاد شده دادگاه های خانواده شلوغه همش بخاطر گرونیو تورمو مشکلات جنسیو جسمیو روحی روانی که این اصلو نسب زنو شوهر توش گمه همین الان کل تهران بیست میلیونی که روزی چندین ازدواج میشه شاید اصالتن وصلت بین لور یا تورکه یا کورد با لوچ و و و پس بجای این مسائل تمرکزتونو بزارید رو حل کردن اون مشکلاتی که تو دادگاه های خانواده بیان میشه تا تو زندگیتون بوجود نیاد... 

حالا نظر خودمم بگم که اگه کل موضوع رو متوجه نشدید حداقل واقعیتو بدونید اونم‌اینکه لورها مردمی بسیار مهربان اهل خانه و خانواده بسیار غیرتی یعنی با مرد لور ازدواج کردید بیشتر خیالتون تخته بعد شیش ماه طلاقتون نمیده چون غیرت داره رو زنش و دخترهاشونم که اصلا جواهره و فقط شایسته مردهای لور هستن و اگه مردی غیر از لورها زن لور بتونه بگیره میشه گفت خدا بهشتو براش رو زمین ساخته...موفق باشید امیرم فرزند کوچک ملت بزرگ لورستان

ما در قرنی زندگی میکنیم‌که به عصر ارتباطات و اطلاعات مشهوره و خروجی اینجور عصری نزدیک شدن فرهنگ ها و ...

ممنون از نظرتون 

ولي خب شما لر هستين و حتما از قوميت خودتون دفاع ميكنيد و غير از اينم نميتونه باشه 

ولي ما متاسفانه تو اطرافمون دقيقا برعكس چيزهايي كه شما گفتيد از لرها ديديم وبا نظر شما كاملا مخالفم

وزن شروع