2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه شصت تومن پول داشتم که اینجا نبودم  

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

تو دیوار و باما و شیپور زدم ولی واسه ی فروش عجله دارم گفتم شاید اینجا هم مشتری پیدا شد درضمن یه سوال مگه اون قسمت فروشگاه خودرو که تو سایت مال چی هست ؟؟؟ 

بیا بخورش باو😂😂😂نتونستم مودب باشم تقصیر خودته چ خبره اخه!😑

چی بی ادب و بی فرهنگ😑

این روزها

اگر خون هم گریه کنی

عمق همدردی دیگران با تو

یک کلمه است :

" آخـــــــی "
12 13 ساله کارکرده میدی 60 تومن  دیگه داره به اسقاط میپیونده

وقتی ماشینای چینی شده خدا تومن انتظار داری زانتیا چقد باشه مرده اش می ارزه کل تولیدات داخل و چینی رو درضمن قیمت کارشناسی شدش همینه

وقتی ماشینای چینی شده خدا تومن انتظار داری زانتیا چقد باشه مرده اش می ارزه کل تولیدات داخل و چینی رو ...

قیمت کارشناسی شدش بیشتر از 45 نیست بقیش حبابه 

و اینکه ببخشید منظورم شما نیستید جویه که تو این گرونی مردمو گرفتع

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
2790
2778
2791
2779
2792