2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهر😑

949 بازدید | 65 پست

بچه ها من خواهرشوهرم طلاق گرفته رفته سوید الان با ی پسره چندساله دارن متاهلی تو سوید زندگی میکنن...ولی تا الان همش ب من میگفت هم خونه مه ک من فکر میکردم دختره بعد پسر از آب دراومد ...بعد شوهرم گفت ازدواج کرده خواهرم ولی خودشون هیچی نمیگفتم ک بعد عروسی بهم گفتن.،. ازدواجشون رو فقط خانواده خواهر شوهرم یا شاید خانواده پسره بدونن هیچکسه دیگه نمی دونه از اقوام...میگن تو سوید ازدواج از طریق سفارت کردن...نباید علنی اعلام کنن خواهر شوهرمم میگه من ازدواج رسمی نکردم...واقعا گوز پیچ شدم...نمی فهم چکارشه واقعا؟!اخه ۳۸ سالشه بچه دار نشده تو فکرشم نیست...ب نظرتون از خود خواهرشوهرم یا پسره نپرسم شما چکاره همین؟!امشب قراره باهم بریم بیرون فردا قراره برن سوید...از بس مشکوکانه رفتار کردن راسیتش روم نمیشه چیزی بگم فقط شوهرم جلو من بار اول ک با پسره بود گفت این شوهر خواهرمه منم ی حالتی مثل تمسخر ک خیلی تابلو هم نباشه ب پسره گفتم ان شاالله خوشبخت بشین گفت ممنون😑ب نظرتون واقعا شوهرشه؟!

سرمون_به_کار_خودمون_ب# اشه گلم😊

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.