2777
2789
عنوان

آمپول هپارين يا انوكسپارين

2520 بازدید | 16 پست

سلام

من يكبار در چهار ماهگى تجربه سقط داشتم و در باردارى دوم دكتر برايم آمپول هپارين را از هفته چهارم تجويز كرد كه هر ١٢ ساعت تزريق كنم و بعد از سه ماهگى تا ٢٤ ساعت مانده به جراحى انوكسپارين را تجويز كردن كه روزى يكباز تزريق مى كردم ، راستش برخلاف راهنمايى هاى غلط در فضاى مجازى نه پوكى استخوان و افسردگى گرفتم و نه زمانى كه فرزندم به دنيا آمد كوچكترين مشكلى داشت ... هپارین#

الحمدلله که مشکلی براتون پیش نیومده.اما از عوارض هپارین پوکی استخوانه.

اگر کلسیم مصرف کرده باشید جلوگیری کرده از پوکی استخوان.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدلله که مشکلی براتون پیش نیومده.اما از عوارض هپارین پوکی استخوانه. اگر کلسیم مصرف کرده باشید جل ...

ممنونم

كلسيم در باردارى براى همه تجويز مى شه ولى من وقتى مى خواستم شروع به تزريق كنم توى فضاى مجازى نوشته شده بود بچه نابينا يا ناشنوا مى شه و مادران پوكى استخوان مى گيرند و روزهاى سختى به لحاظ روحى گذروندم و دوست داشتم از تجربه شخصى ام بنويسم كه اگر كسى مثل من بود نه ماه را با اين استرسها نگذرونه

ممنونم كلسيم در باردارى براى همه تجويز مى شه ولى من وقتى مى خواستم شروع به تزريق كنم توى فضاى مجاز ...

من هم تو دو تا بارداریم روزی دوتا هپارین میزدم تا بعد از زایمانم.هیچ عارضه ای که برای بچه نداره.دکترم میگفت تنها عارضه اش همون پوکی استخوانه که باید کلسیم مصرف کرد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من هم به خاطر مشکلات شدیدی که داشتم مجبور بودم تو بارداری مسکن مصرف کنم اون هم با دوز بالا 

تو اینترنت درباره مصرف مسکن تو بارداری هم خیلی مطالب بدی نوشته بود من تمام بارداریم با این کابوس گذشت و مردم و زنده شدم الان پسرم سه سالشه و خداروشکر هیچ مشکلی نداره

متاسفانه بعضی ها فکر میکنن دیگرات از سر تفریح یا خوش اومدن دارو میخورن در صورتی که مصرف دارو برای هر شخصی یه اجبار مخصوصا تو دوره بارداری حالا اگه اون دارو عوارضی هم داره مطمینا پزشک میدونسته که مزایاش بیشتر از عوارضشه و خود شخص هم تو بارداری از سر اجبار خورده حالا انقدر انرژی منفی دادن به اون نفر به نطر من خیلی کار اشتباهیه

منم یه سقط داشتم قبلا. سره بارداری اولم اینقد توی تغذیه رعایت کردم و همه چرت و پرتای نت رو باور میکردم جوری بود اکثر اوقات گرسنه میموندم و میترسیدم چیزی بخورم که اخر سر هم سقط شد.ولی سره این دومی اصلا سراغ نت نرفتم. هر چی دوس داشتم خوردم  دکترم گفت منع غذایب نداری حتی زعفرون روی پلو هم خوردم! هیچیم نشد الحمدلله. الانم چون دکترم ترس از سقط داشت برام انوکسپارین نوشت گفت هیچ عوارضی نداره اصلا نترس چون اگر بد باشه برای کسی تجویز نمیکنیم. خانومایی که حامله هستید،تنها کسی که بهش باید اعتماد.کنید فقط دکترتونه این چرت و پرتای اینترنت هم نخونید تو رو خدا ففط خودتونو زجر میدین بخدا 90% ش دروغه.

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...
من هم به خاطر مشکلات شدیدی که داشتم مجبور بودم تو بارداری مسکن مصرف کنم اون هم با دوز بالا  تو ...

من تو یه بارداری مردم از سردرد و دارو نخوردم چون با یه دارو ساده خوب نمیشم سه روز از شدت درد چشمام باز نشد به دکترم که مراجعه کردم براش توضیح دادم اونم از انجایی که شدیدا دلسوزن بهم گفت چون ازت شناخت دارم و میدونم فکر نکرده عمل نمیکنی بهت میگم مصرف مسکن ها و خیلی از داروها تو بارداری مشکل ایجاد نمیکنن فقط چون تو فرهنگ ما خودرمانی خیلی زیاد هستش و داروخانه ها هر دارویو بدون نسخه میفروشن به خاطر حساسیت بارداری دکترها اونقدر شعار دادن که تاثیر مخرب داره خودشون هم باورشون شده .گفتش تنها راه جلوگیری خودسرانه اینه که بترسونینشون چون دوران حساسیه بعد گفت من اینو به شما گفتم مطمعن باش به مریض بعدیم مثل هر دکتری میگم  تا میتونین خودداری کنین .حرفش ملکه ذهنم شد ولی باز هم نباید ریسک کرد اختلالات رفتاری چیزی نیست که بدو تولد خودشو نشون بده یکی از بزرگترین مشکلات ذهنی با مصرف خودسرانه وقتی خودشو نشون میده که بچه مدرسه میره قدرت درکش نسبت به بقیه خیلی فرق میکنه و همین باعث میشه اعتماد به نفسش پایین بیاد و در نهایت مشکلات بعدی خلاصه برا حفظ بارداری مجبوری بعضی از داروها رو بخوری ولی در کل احتیاط شرط عقله 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
منم یه سقط داشتم قبلا. سره بارداری اولم اینقد توی تغذیه رعایت کردم و همه چرت و پرتای نت رو باور میکر ...

بله كاملاً درسته فقط و فقط بايد حرف پزشك را گوش كرد و اعتماد داشت

خانما من پارسال بارداری پوچ داشتم که کورتاژ کردم این ماه به خواست خدا باردار شدم امروز سه روز از موعدم گذشته 

دکتر گفت باردار شدی بیا دارو بهت بدم واسه سقط

بنظرتون هپارین میده؟ دکترم مسافرته تا شنبه

بنظرتون دیر نمیشه؟ خیلی نگرانم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
خانما من پارسال بارداری پوچ داشتم که کورتاژ کردم این ماه به خواست خدا باردار شدم امروز سه روز از موع ...

سلام

تبريك مى گم ... فكر مى كنم تا قبل از تشكيل قلب جنين بايد شروع كنيد ... 

سلام منم سر بارداري اولم هپارين ميزدم اين سري هم بايد بزنم الان هفته سوم بارداري هسنم از سه شمبه داروهامو شرو ميكنم ان شاءالله

ميشه يه صلوات بفرسين براي سلامتي ني نيم اللهم صل علي محمد وآل محمد و عج الفرجهم
خانما من پارسال بارداری پوچ داشتم که کورتاژ کردم این ماه به خواست خدا باردار شدم امروز سه روز از موع ...

شروع كردي امپولاتو؟مشكلي پيش نيومد ان شاءالله

ميشه يه صلوات بفرسين براي سلامتي ني نيم اللهم صل علي محمد وآل محمد و عج الفرجهم