2777
2789
اگه تو 12 ماهگی راه نره تا چند ماهگی وقت داره؟؟؟

باید چیارو بگه الان؟؟؟

بچه های شما چه جوری بودن؟

کلا الان باید بچه 1 ساله چی کارا کنه؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
یک سالگی

- کودک می تواند هنگامی که روی شکم خوابیده سرش را بلند کند. ( در حدود سه ماهگی)

- کودک می تواند دو دستش را به هم نزدیک کند. ( در چهار ماهگی)

- به پهلو می غلتد. ( در حدود 5 ماهگی)

- زمانی که در وضعیت نشسته قرار دارد، می تواند سر خود را در امتداد بدن نگه دارد. ( در حدود 6 ماهگی)

- می تواند به دو طرف بغلتد. ( در حدود 7 ماهگی)

- می تواند بدون کمک بنشیند. (در حدود 8 ماهگی)

- کودک می تواند بدون کمک و به تنهایی بیسکویت بخورد. ( در حدود 8 ماهگی)

- کودک می تواند شیئی را از یک دست خود به دست دیگر بدهد. (در 8 ماهگی)

- کودک می تواند از وضعیت خوابیده روی شکم، به وضعیت نشسته، تغییر حالت دهد. (در 8 ماهگی)

- کودک می تواند با کمک دیگران یا اشیاء ، بایستد. (در 10 ماهگی)

- کودک می تواند از حالت نشسته به حالت ایستاده تغییر وضعیت بدهد. (در 10 ماهگی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من 14 ماهشه و چشم و دندون و بینش رو میشناسه ، از 10 ماهگی راه افتاد ، کلمه ها رو طوطی وار میتونه بگه و تکرار کنه بعضی چیزها مثل کلاه کفش و حتی جوراب رو میشناسه و اگه به اسمشون اشاره کنم برام میاره ، دیگه اینکه همه ی بچه ها مثل هم نیستن نی نی ها همه با هم فرق میکنن ولی اصلا نگران نباش که هنوز راه نمیره به زودی راه میره .
عزیزم همه کودکان سالمند را بگیر و همه کودکان تیز هوشند
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊