2821
2789
عنوان

طالع بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 33 پست
نرم افزارشو اسمشو میگی؟

نرم افزار فال حروف ابجد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه صد در صد ولی خوب نمیشه هم انکارش کرد

برامن گفته این ماه برات خیلی مهمه

ولی اخرش خوب و کاری ک میخوای انجام بدی باموفقیته

و یکی درحقت خصومت میکنه و اینا

براشوهرمم اومده بود از۲۳ به بعد اتفاق مهمی میوفته

اخه میدونی ما باهم قهریم الان

۲ماهه قهریم

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

جایی بلدید ک موثق باشه؟ میترسم اینی ک دیدم واقعی نباشه

تو اون زمینه ای که گفتم از خودم موثق تر ندیدم 😅، به تاپیک من با عنوان ارتباط بین گروه خونی و ماه تولد و طبع ها یه سری بزن متوجه میشی ،چیزی که من اعتقاد دارم علمه نه رمالی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
مثلاچی گفته؟؟

اینکه ای ماه ماه مهمیه برات و سرنوشت سازه و اخرش اتفاقات حیرت امیز و خوبی برات میوفته ک تعجب میکنی

یکی داره درحقت خصومت میکنه مراقب باش

و اینا

تو اون زمینه ای که گفتم از خودم موثق تر ندیدم 😅، به تاپیک من با عنوان ارتباط بین گروه خونی و ماه تو ...

تو تاپیکتون گفتم ماه تولدامونو

میشه باز بهم بگید هرچی ک میدونید درباره ماه تولدمون؟

برا منم تو ابجد گفته بود یه زن قدبلند وگندمگون و لاغر با تو خصومت داره همه میگن بهم یه نفرباهات خصو ...

اگر تو حروف ابجد گفته من بودم شک نمی کردم

من یه خواستگار خوب داشتم بهم گفت از معاشرت با کسانی که صحت عقل ندارن  دوری کن بعدا فهمیدم خواستگارم از نظر روانی عصبیه 

تو ازدواج با همسرم گفت 

انجام یک وصلت موفقیت آمیز😍😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگر تو حروف ابجد گفته من بودم شک نمی کردم من یه خواستگار خوب داشتم بهم گفت از معاشرت با کسانی که ...

خدایااا 

خوبه ک موفقیت امیز بوده

منم دعاکن❤