شما قبل از شیو به بدنتون چی میزنین ؟ من شامپو بچه میزدم اما دیدم دست و پام سیاه شدن به خاطر تیغ زدن، بعد فک کردم دیدم مردا که صورتشونو با فک کنم اسمش خمیر ریش هست اصلاح میکنن سیاه نمیشه ،میشه از اون برای دست وپاها استفاده کرد اسم دقیق اش چی هست؟ کسی طرز استفاده شو بلده؟
ای دختر دیونه من فکرکردم توازدست من ناراحت شدی دیگه بامدوست نیستی همون که گفتی کدوم تایپیکی من دیرج ...
فدااتم😘😘
حالا بگوو چیکااار کررردی؟؟؟
راستی واسه چی ناراحت شم؟
When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired" yeah. Tired of trying Tired of hoping Tired of coping Tired of existing Tired of breathing Tired of living I'm just done😔😔💔💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اولی یه مردی تایپیک زده بود درمورد محرم نظرات خوب نمیداد یه گوشزد بش کردم دومی هم در مورد ا ز د و ا ج م و ق ت بود (اگه تونستی بخونی 😁) که من گفته بیدم گناه نبید وهمه با من دعوا بکردن.
گفتم شاید دیرجواب بدادم ناراحت شده بیدی😁😁 اولی یه مردی تایپیک زده بود درمورد محرم نظرات خوب نمیدا ...
خخخخ تاپیک دومیو رفتی ریدی ب جوش پس😂😂😂
When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired" yeah. Tired of trying Tired of hoping Tired of coping Tired of existing Tired of breathing Tired of living I'm just done😔😔💔💔
مگه اونجا بودی چه دددددعواااااایییی انداختم چه فحش های بم دادن ولی..... من درحرفم مانده بی ...
خخخخ ن نرفتم میرم میخونم ولی حتما ببینم شاهکارتو از رو حدسیاتم و تصورم گفتم جوشو این💩💩💩شکلی کردی😁😁😂😂
[QUOTE=68877836]خخخخ ن نرفتم میرم میخونم ولی حتما ببینم شاهکارتو از رو حدسیاتم و تصورم گفتم جوشو این ...
خخخخ مرررسی واقعا😂😂😂