2777
2789
عنوان

یه سوال ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 45 پست
بحث سن شد تو گفتی۲۳ سالمه منم گفتم۱۴ سالمه بعدش تو گفتی درسته ۲۳ سالمه ولی کودک درونم فعاله

ای دختر دیونه من فکرکردم توازدست من ناراحت شدی دیگه بام‌دوست نیستی همون که گفتی کدوم تایپیکی من دیرجواب دادم.

چه دوست خوبی بیدی 😢😢😀😆

حالا نمیدونی اون شب من توتایپیک ها چی کارا کردم .😎😎

ای دختر دیونه من فکرکردم توازدست من ناراحت شدی دیگه بام‌دوست نیستی همون که گفتی کدوم تایپیکی من دیرج ...

فدااتم😘😘

حالا بگوو چیکااار کررردی؟؟؟

راستی واسه چی ناراحت شم؟

When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired"        yeah.        Tired of trying        Tired of hoping        Tired of coping     Tired of existing      Tired of breathing      Tired of living    I'm just done😔😔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدااتم😘😘 حالا بگوو چیکااار کررردی؟؟؟ راستی واسه چی ناراحت شم؟

گفتم شاید دیرجواب بدادم ناراحت شده بیدی😁😁

اولی یه مردی تایپیک زده بود درمورد محرم نظرات خوب نمیداد یه گوشزد بش کردم دومی هم در مورد ا ز د و ا ج م و ق ت بود (اگه تونستی بخونی 😁) که من گفته بیدم گناه نبید وهمه با من دعوا بکردن.

گفتم شاید دیرجواب بدادم ناراحت شده بیدی😁😁 اولی یه مردی تایپیک زده بود درمورد محرم نظرات خوب نمیدا ...

خخخخ تاپیک دومیو رفتی ریدی ب جوش پس😂😂😂

When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired"        yeah.        Tired of trying        Tired of hoping        Tired of coping     Tired of existing      Tired of breathing      Tired of living    I'm just done😔😔💔💔
مگه اونجا بودی چه دددددعواااااایییی انداختم چه فحش های بم دادن ولی..... من درحرفم مانده بی ...

خخخخ ن نرفتم میرم میخونم ولی حتما ببینم شاهکارتو از رو حدسیاتم و تصورم گفتم جوشو این💩💩💩شکلی کردی😁😁😂😂

[QUOTE=68877836]خخخخ ن نرفتم میرم میخونم ولی حتما ببینم شاهکارتو از رو حدسیاتم و تصورم گفتم جوشو این💩💩💩شکلی کر

آره بدتر تایپیکو تعطیل کردن چیزی نمونده بری ببینی 😁😁🤣

[QUOTE=68877836]خخخخ ن نرفتم میرم میخونم ولی حتما ببینم شاهکارتو از رو حدسیاتم و تصورم گفتم جوشو این ...

خخخخ مرررسی واقعا😂😂😂