2777
2789
عنوان

سریال مختار

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 27 پست
منم هرسال فقط آخراشو می بینم، دیگه حفظم دیالوگاشو😆 اولاشو اصلا ندیدم

اره منم اولاشو ندیدم و اخراشو شونصد دفعه دیدم😁

الان دارم از اول میبینم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا ساعت چند 

ای فیلم ۱۱ پخش میکنه عزیزم

شبکه های استانی هم معمولا پخش میکنن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
شبا ساعت چند 

شبا ساعت ۱۱

تکرارش هم روزا ۳ بعدازظهر

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

اره منم اولاشو ندیدم و اخراشو شونصد دفعه دیدم😁 الان دارم از اول میبینم

کله شق چی قبول شدی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

فک کنم یه سی باری پخش شده چطور ندیدی؟؟ اما سریال قشنگی بود مخصوصا بازی عرب نیا ...دیالوگای عالی پر معنی و کنایه آمیز ...و بازیهای خیلی خوب ...منم اون آخراش که یکی یکی از قاتلین امام حسین انتقام میگیره رو خیلی دوست دارم

خدایا راضیم به رضای تو
کله شق چی قبول شدی؟

سلام فداتشم تاپیک اخرمو بخون میخوام یه جا گفته باشم که بعد پاکش کنم

خ خ خ مثل من جسارتا شما بچه کجایی

ریا نباشه کوردم ، غرب کشور 

امضات ترکی بود،بخاطر اون پرسیدم موفق باشی🤗

اره این مداحی رو خیلی دوست دارم 😍